DS Hanos

ZORGELOOS RIJPLEZIER

Bij Hekkert Autogroep, dé DS dealer voor Zuid- en Midden-Limburg, kun je rekenen op deskundig advies en een uitgebreid scala aan diensten. Ons assortiment omvat diverse modellen, waaronder de DS 3, DS 4, DS 7 en DS 9, evenals geselecteerde DS dealer-occasions.

Wij streven ernaar om je zorgeloos rijplezier te bieden, met volledige service en onderhoud voor DS voertuigen. Kom gerust eens langs in onze DS Store in Sittard.

ontdek onze ds modellen

HANOS EVENEMENTEN

December is kerstmaand bij HANOS. Tijdens deze maand vinden er allerlei leuke kerst evenementen plaats bij HANOS die je niet wil missen. Wat je onder andere kunt verwachten deze dagen: spectaculaire presentaties van standaard gerechten, verrassende smaakcombinaties, feestelijke patisserie en de ultieme wijnen voor de feestdagen.

MEER INFORMATIE
HANOS evenement

Mis deze unieke kans niet om kennis te maken met the French Art of Travel.

DS 7
BOEK EEN PROEFRIT

Disclaimer

Deze aanbieding is geldig van 4 tot en met 29 december bij Hekkert Autogroep in samenwerking met HANOS Maastricht. Het DS kookboek is beschikbaar zolang de voorraad strekt. Eén kookboek per klant. Proefritten zijn alleen beschikbaar op afspraak en onderhevig aan beschikbaarheid van de DS modellen. Wij behouden ons het recht voor om de actie voortijdig te beëindigen. Deze mail is informatief en vormt geen bindend aanbod.

BEKIJK ONZE VOORRAAD

DS Automobiles

Sittard

Bergerweg 77

6135 KD Sittard

046 420 6666