La Dolce Vita arriveert in West-Londen met nieuwe Fiat en Abarth showroom

Nieuwe Abarth en Fiat showroom

De nieuwe showroom markeert de terugkeer van Fiat naar de hoofdstad en komt op een spannend moment voor het Italiaanse merk, na de recente lancering van de nieuwe Fiat 600 en Abarth 500e, die nu naast de iconische Fiat 500 in het steeds groter wordende gamma van het merk zitten.

Uitbreidingsplan FIAT-dealernetwerk

De opening maakt deel uit van een ambitieus uitbreidingsplan voor het FIAT-dealernetwerk, waarbij het totale aantal dealers in 2024 zal toenemen van 76 naar 100.

De Chiswick-site werd oorspronkelijk geüpgraded in 2020, maar geeft Londenaren nu de kans om toegang te krijgen tot en te genieten van een voorproefje van La Dolce Vita. De ruimte bevindt zich op de begane grond van het gebouw en zal de nieuwe Dolce Vita-huisstijl van het merk bevatten. Het volledige FIAT– en Abarth-gamma zal bij de dealer beschikbaar zijn voor klanten om te ontdekken en te testen, inclusief de Fiat 500 en de nieuwe Fiat 600, waarbij beide modellen verkrijgbaar zijn in elektrisch of hybride formaat, en de Abarth 500e.

De state-of-the-art faciliteiten omvatten ook voldoende EV-oplaadpunten voor klanten, een werkplaats met 12 compartimenten en twee APK-plaatsen. Verdere ondersteuning wordt geboden door een off-site onderdelenhub, wagenpark en zakencentrum, en extra aftersalesfaciliteiten in het nabijgelegen Brentford.

Stellantis &You West London is volledig operationeel en klaar om toekomstige FIAT- en Abarth-klanten te verwelkomen. Het wordt een belangrijke locatie voor FIAT en Abarth in Londen, waar particuliere, zakelijke en mobiele klanten worden ondersteund.