Fabrieksgarantie

Op al onze nieuwe auto’s ontvang je bij aanschaf, afhankelijk van het gekozen merk, standaard 2 fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie dekt defecten die onder de verantwoordelijkheid van de fabrikant vallen. Onze adviseurs adviseren je graag over de voorwaarden.

Toch op zoek naar nog meer zekerheid? Dan is het mogelijk om bovenop de fabrieksgarantie verlengde garantie af te sluiten. Hierdoor rijd je nog langer zorgeloos in jouw nieuwe auto. Eén van onze adviseurs neemt graag de mogelijkheden en de bijbehorende voorwaarden met je door.

 

 

 

Occasion garantie

Koop je een gebruikte auto bij Hekkert Autogroep, dan weet je zeker dat je standaard 1 jaar garantie tegemoet kunt zien. Alle occasions worden namelijk inclusief afleverbeurt én 1 jaar occasion garantie aan onze klanten afgeleverd. Wij staan voor zorgeloze mobiliteit en garantie maakt daar een belangrijk deel van uit. Door samen te werken met diverse partners kunnen wij je de garantie bieden die bij het gekozen merk en model past. Het garantiepakket is daarom altijd afgestemd op het geleverde product.

Naast de standaard occasion garantie is het mogelijk de garantie met enkele jaren te verlengen. Vraag in onze showrooms naar de voorwaarden en tarieven of neem direct contact met ons op.

Klik op één van de logo’s voor meer merk specifieke informatie.