Hekkert Zakelijke Lease

Door onze jarenlange ervaring in de autobranche weten we bij Hekkert wat je als klant mag verwachten van een leasemaatschappij. Wij staan als dealer van de merken Abarth, Alfa Romeo, DS Automobiles, Fiat, Ford, Jeep, Lancia, Opel & Peugeot immers dicht bij onze klanten. Met Hekkert Lease proberen we zoveel mogelijk op de ontwikkelingen in de markt in te spelen en zodoende een leaseproduct aan te bieden dat het beste bij je past. Door een dealership te combineren met een eigen leaseproduct zijn wij in staat om snel te schakelen voor onze klanten. Verder gaan wij altijd op zoek naar zowel de beste prijs als de beste leaseconstructie. Onze accountmanagers staan altijd voor onze zakelijke klanten klaar! Zij zijn pas tevreden als ze voor jouw tot de perfecte oplossing komen. Neem altijd vrijblijvend contact op met één van onze accountmanagers zodat zij je verder kunnen informeren.

Klik op één van de onderstaande logo’s voor meer merk specifieke informatie.

Binnen zakelijke lease wordt onderscheid gemaakt in 2 leasevormen, namelijk Financial en Operational Lease. Hieronder een korte toelichting waarmee de verschillen inzichtelijk zijn gemaakt:

Financial Lease

Bij financial lease wordt de auto van de zaak gefinancierd door een leasemaatschappij. Je bent direct economisch eigenaar van de auto en kunt deze als investering voor je bedrijf activeren op de balans. Dit heeft als voordeel dat kan worden geprofiteerd van onder andere de investeringsaftrek. De auto hoeft niet ineens te worden afbetaald, maar kan in maandtermijnen waardoor je ruimte overhoudt voor andere investeringen voor het bedrijf. Na betaling van alle maandtermijnen is de auto volledig jouw eigendom. Als economisch eigenaar ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en de verzekering en wegenbelasting.

Operational Lease

Bij Operational Lease wordt een vast bedrag per maand voldaan waarin tevens de kosten voor het onderhoud en de verzekering en wegenbelasting zijn verwerkt. De verantwoordelijkheid en het eigendomsrecht van de auto ligt gedurende de gehele looptijd bij de leasemaatschappij. Daardoor kan de auto niet op de balans worden geactiveerd. Na het verstrijken van de leasetermijn zal de auto bij de leasemaatschappij worden ingeleverd en kan zonder risico worden gekozen voor een nieuw leasecontract.