Hekkert, jouw mobiliteitspartner in Limburg

Bekijk hier een selectie van onze bedrijfswagens

Bij Hekkert Autogroep vind je altijd de juiste bus voor jouw klus. Ons aanbod bedrijfswagens, van groot tot klein, met laadbak of juist een pick-up staan voor je klaar. Wij zijn officieel bedrijfswagencentrum van Opel (Combo, Vivaro en Movano) en van de gehele Ford transit range (Transit Courier, Transit Connect, Transit Custom, Transit en de Ford Ranger). Onze bedrijfswagens zijn leverbaar met verschillende aandrijflijnen: diesel, benzine, elektrisch of juist een combinatie hiervan (plug-in Hybrid).

Onze accountmanagers zijn dagelijks onderweg in heel Limburg. Door hun ervaring kunnen ze je altijd voorzien van een passende mobiliteitsoplossing en een offerte op maat. Onze bedrijfswagens zijn geschikt voor veel verschillende branches, van hovenier tot schilder tot aannemer. Naast de levering van de bedrijfswagens verzorgen wij ook de complete inrichting voor jouw bus.

Wil jij ook kennis maken met de services van onze business Unit? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers. Op deze pagina vind je daarnaast al een selectie van onze bedrijfswagens op voorraad.