Abarth 695 75° Anniversario hoofdrolspeler Heritage Hub

Abarth 695 75° Anniversario hoofdrolspeler

In de Heritage Hub in Turijn wordt een speciale tentoonstelling gehouden voor de 75e verjaardag van Abarth. De schijnwerpers zullen gericht zijn op de nieuwe 695 75° Anniversario limited edition, een van de meest recente releases van het merk, met slechts 1.368 beschikbare exemplaren.

Abarth 695 75° Anniversario

Als aanvulling op wat nu al een legendarische collectie is, waardoor het merk Scorpion over de hele wereld bekend staat om zijn uitmuntendheid in design en prestaties, onderscheidt de nieuwe Abarth 695 75° Anniversario zich zowel door zijn aantrekkelijke uiterlijk als door zijn hoge prestaties.

De zwarte kleurstelling contrasteert met een gouden Abarth-logo aan beide zijden van de auto, een bijpassende gouden schorpioen siert het dak en een exclusieve set goudkleurige 17-inch lichtmetalen velgen completeert een eenvoudige maar verfijnde uitstraling. In het interieur geven de carbon Sabelt-stoelen en het Alcantara-zwarte dashboard en de inzetstukken de auto een sportieve esthetiek, waarbij het unieke karakter wordt versterkt door afbeeldingen van een herzien 75°-logo op basis van het historische model.

Abarth tentoonstelling Turijn

Op de tentoonstelling in Turijn zullen de komende drie maanden de verwezenlijkingen van Abarth en zijn talrijke creaties worden tentoongesteld voor liefhebbers. Meer dan 35 modellen van het merk zullen worden getoond en zullen de geschiedenis van Abarth volgen en de belangrijkste resultaten in herinnering brengen, te beginnen met historische modellen. Tot slot een speciale gast, de Abarth Classiche 1300 OT gepresenteerd in een schaalmodel van 1:3, een unieke editie die, in het kader van het project “Reloaded by Creators” van Heritage, de liefhebbers de mogelijkheid biedt om een hedendaagse herinterpretatie te bezitten van een van de meest iconische auto’s uit de jaren 1960.

Een meeslepende, opmerkelijke ervaring wacht op degenen die het bezoeken, die de geschiedenis van Abarth vastlegt en de opwinding oproept voor wat er gaat komen in de opwindende toekomst van het merk Scorpion.

Abarth 695 75° Anniversario hoofdrolspeler