Extra voordeel tijdens Fiat Festa del Colore

Fiat Festa del Colore

Tijdens Festa del Colore profiteer je van aantrekkelijke kortingen op zowel de Fiat 500e als de Fiat 600. Zo kun je nu extra voordelig jouw droomauto bemachtigen. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je tijdens deze actie ook gebruikmaken van de 50-50 deal: betaal nu de helft en de rest pas over twee jaar. 

50-50 deal

Betaal nu de helft van de prijs en over 2 jaar de andere helft. Het betreft wel een financieringsvorm, waarbij uiteraard wel een rente dient te worden betaald. Dit komt neer op 4,9% en word vertaald naar een vast maandbedrag aan rente, gedurende 2 jaar. Rijden in een gloednieuwe auto, voor de prijs van een occasion Wie wil dat nou niet?!

Fiat 500e

De elektrische versie van een icoon is verkrijgbaar in drie versies: Hatchback, Cabrio en 3+1. De Fiat 500e is een unieke auto. Ontdek al zijn details en laat jezelf verleiden door zijn Italiaanse charme. Ondanks zijn innovatieve elektrische aandrijftechniek, is de 500e in één oogopslag herkenbaar als verre nazaat van de oer-500 uit 1957.

Fiat 600

De Fiat 600 is dé Italian Upgrade die je nodig hebt. Met zijn overvloed aan stijl, comfort, innovatie en technologie, biedt de Fiat 600 je honderden manieren om je op te fleuren met een vleugje ”dolce vita”, het goede leven op z’n Italiaans. Hij is tot in het kleinste detail doordacht om je deze ervaring te laten beleven. 

Italian Upgrade Fiat 600E

Extra veel voordeel tijdens Festa del Colore

Ervaar het rijplezier door zelf plaats te nemen achter het stuur van je favoriete Fiat. Ontdek hoe Italiaanse luxe en elegantie je rijervaring naar nieuwe hoogten tillen. Profiteer van ongekend veel voordeel tijdens Festa del Colore.

bekijk actie