Dit jaar nog extra voordelig in een nieuwe Opel bedrijfswagen

Opel nieuwe bedrijfswagen extra voordelig

Stap dit jaar nog in een nieuwe Opel bedrijfswagen en bespaar tot ruim € 20.000 BPM. Of je nu de voorkeur geeft aan een uiterst efficiënte verbrandingsmotor of een toekomstbestendige volledig elektrische aandrijving, je vindt altijd de perfecte oplossing voor jouw professionele behoeften. 

Voorraad Opel bedrijfswagens

Tijdelijk bieden we aantrekkelijke kortingen op onze voorraad Opel bedrijfswagens. Zo ontvang je een extra korting van € 2.000 op de Opel Vivaro Electric en een extra korting van € 1.000 op de Opel Combo Electric. En dat is niet het enige; je profiteert ook van 0% financiering op onze voorraadmodellen. Hierdoor stap je ook nog eens zonder extra rentekosten in jouw nieuwe Opel bedrijfswagen!

Opel Combo

Robuust, praktisch en verbazingwekkend veelzijdig. De nieuwe Opel Combo vervoert met gemak jouw mensen of een vracht. Het is de ideale zakenpartner. De nieuwe Combo heeft een slim ontwerp, wat ervoor zorgt dat je comfortabel en efficiënt blijft werken. Goed voor je workflow én voor je omzet.

Opel Vivaro

De Opel Vivaro heeft de effectiviteit en efficiënte van een pro en klaart daarmee de klus. Flexibele stoelen en innovatieve connectiviteit dragen bij aan het comfort en gemak. De nieuwe Vivaro is capabel, veelzijdig en daardoor de ideale keuze voor het MKB. Er is altijd een Vivaro die bij je past, aangezien hij verkrijgbaar is in verschillende maten en met verschillende interieur opties.

Opel Movano

De nieuwe Movano beschikt over alle functionaliteit die je dagelijks nodig hebt en is gebouwd met de kwaliteit waar Opel om bekend staat. Met een nog groter laadvermogen, een vernieuwd ontwerp en verbeterde rijhulpsystemen is deze bedrijfswagen het perfecte gereedschap voor elke transporttaak. Wat de uitdagingen van jouw bedrijf ook zijn, Opel’s grootste bedrijfswagen is klaar om te leveren.