Sportieve Abarth Offshore

Sportieve Abarth Offshore

Op zijn 75e verjaardag maakt Abarth opnieuw indruk op zijn gemeenschap met het debuut van de nieuwe Abarth Offshore. Hij beleefde zijn wereldpremière op het evenement ‘Top Marques 2024’ van 5-9 juni in het hart van Monaco.

Sportief erfgoed

Geïnspireerd door het sportieve erfgoed van de Scorpion, brengt de nieuwe Abarth Offshore Abarth dichter bij de nautische wereld. Het werd gepresenteerd door Car Off Shore en werd ontworpen met de bijdrage van Centro Stile Fiat en Abarth, met de nadruk op de sportiviteit, agressiviteit, felle kleuren en opwindende prestaties van het merk.

Sportieve Abarth Offshore

De nieuwe Abarth Offshore heeft een gedurfde, metallic-groene carrosserie. Aangedreven door een hydrojet-buitenboordmotor aan boordmotor, levert hij indrukwekkende prestaties met zijn vermogen van 230 pk en een paar Riva-race-uitlaten, die de Abarth Offshore een agressief geluid geven en doen denken aan het onderscheidende kenmerk van Abarth-hot-hatches. Het hele vaartuig is voorzien van sportieve lijnen en de stijve HardTop, die zich om het passagierscompartiment wikkelt, beschermt de bestuurder met een veelzijdig motorkapsysteem – een handelsmerk van Abarth’s cabriomodellen. De kleuren van de carrosserie komen ook terug op het paar Besenzoni sportstoelen, die worden geleverd met een ergonomische, gewatteerde lederen rugleuning, een bijpassend paar 4-puntsgordels en een Wave Shock gedempte stalen steunvoet.

Interieur

Om meer ruimte aan boord te bieden, is het zwemplatform voorzien van een elegante, verzonken stalen ladder. Overal in de boot zijn hoogwaardige materialen terug te vinden, van het Synteak synthetisch teakhout met maatwerk tot de leuning die de scherpe lijnen van achtersteven tot boeg volgt. De uitrusting omvat een Garmin-stereosysteem met RGB-LED’s, 4 Fusion-luidsprekers en een subwoofer die het dashboard als klankbord gebruikt. Dankzij geavanceerde technologieën kunnen klanten met de Abarth Offshore in alle veiligheid varen, spannende sensaties ervaren en genieten van ongeëvenaard comfort.

Een unieke ervaring

De nieuwe Abarth Offshore is verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van slechts 500 unieke, volledig aanpasbare units. Dit is de perfecte boot voor diegenen die sportiviteit en uniciteit willen toevoegen aan hun zeilervaring.

Fiat Grande Panda: in Italië ontworpen voor de wereld

De Fiat Grande Panda onderscheidt zich van andere modellen in het B-segment doordat hij met een lengte van slechts 3,99 meter (minder dan de gemiddelde lengte van 4,06 meter in dit segment) bijzonder compact is. De auto is strak gelijnd en heeft een slim interieur. De Grande Panda biedt plaats aan vijf personen en is perfect geschikt voor de stedelijke mobiliteit van gezinnen in elk land. Het model oogt krachtig en robuust. Het wigvormige, dynamische carrosseriedesign kenmerkt zich door de uitgesproken lijnen. Met de Grande Panda betreedt FIAT de toekomst met innovatief en slim gebruik van de ruimte, een cool karakter en verrassende details.

De nieuwe Fiat Grande Panda heeft een bijzondere uitstraling dankzij de subtiele combinatie van gestructureerde lijnen en gedurfde oppervlakken die de robuuste wielkasten accentueren. Tevens is zijn afkomst direct duidelijk door het kenmerkende Italiaanse design, dat synoniem staat voor schoonheid. FIAT biedt het model aan in felle carrosseriekleuren, waaronder geel.

Met de bijzondere nieuwe designtaal geeft de Fiat Grande Panda een idee van de toekomst. Die taal is onderdeel van de zoektocht van FIAT om klanten wereldwijd te voorzien van unieke modellen die de merkwaarden van FIAT uitdrukken in onderscheidend design.

Fiat Grande Panda