Hekkert Autogroep
Verkoop: 045-5638888
Sluiten
Hekkert Autogroep Search Mag
Search
opel-bandenspanning

Over Hekkert Autogroep | Wie zijn wij?

Hekkert Autogroep is dé officiële Opel dealer van Limburg en is gevestigd op 5 verspreide vestigingen. Dagelijks staan er ruim 100 medewerkers klaar om u te adviseren, begeleiden en ondersteunen op alle vlakken van mobiliteit. De slogan ‘Wow! Hekkert’ staat voor onze ambitie om in alle facetten van service een Wow-effect te creëren. Niet alleen in onze showrooms en werkplaatsen, maar tijdens alle contactmomenten die u heeft met ons bedrijf. Ook kunt u bij ons terecht voor een complete ontzorging met betrekking tot financiering, verzekering en garantie voor uw auto.

 

Klanten Contact Center:

Telefoonnummer: 045 563 88 88

Ma t/m vrij: 08:15 – 17:30

Al onze werkplaatsen zijn volledig uitgerust. U kunt bij ons terecht voor: Alle voorkomend onderhoud en reparatie, APK Keuring, ruitreparatie, aircoreparatie etc. Daarnaast hebben we in alle vestigingen een voorraad aan banden en originele Opel accessoires.

 

Op alle leveringen en diensten van Hekkert Autogroep zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze zijn middels de onderstaande downloads (PDF-formaat) te raadplegen.

Algemene leveringsvoorwaarden Particulieren

Algemene leveringsvoorwaarden Zakelijk

 

Voor een gedetailleerde routebeschrijving naar onze vestiging vul het onderstaande formulier in.

 

Adresgegevens

 telefoonnummer Hekkert Klanten contact centrum of bel ons op 045-5638888.

Contactgegevens


Ook graag het allerlaatste nieuws, alle acties en nieuwtjes weten van Hekkert Autogroep? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! 

* indicates required