Frans vakmanschap in Maastricht

Frans vakmanschap in Maastricht

Heb je altijd al gedroomd van een auto die elegantie, comfort en innovatie combineert? Neem dan eens plaats achter het stuur van een DS en laat je omringen door authentiek Frans vakmanschap in Maastricht. Tussen 4 en 29 december biedt Hekkert Autogroep je de gelegenheid om bij HANOS in Maastricht de DS 4 te bekijken en een proefrit te boeken bij onze DS vestiging in Sittard.

DS 4

De moderne DS 4 combineert technologische perfectie met een ongeëvenaard comfort, voor een nieuwe vorm van rijplezier. Het interieur kenmerkt zich door een geavanceerde uitrusting en oog voor detail. Daarmee is dit nieuwe model een ultieme reisauto die kenmerkend is voor het Franse vakmanschap van DS Automobiles. Geniet van de royale ruimte van het tot in detail te personaliseren interieur. De geraffineerde materialen, het oog voor detail en de hightech cockpit dragen bij aan het topklasse comfort dat je elke rit opnieuw zult ervaren.

Ervaar het comfortabele en dynamische rijkarakter van de DS 4 E-TENSE en profiteer van de innovatieve rijhulpsystemen die door ons zijn ontwikkeld. Efficiency en innovatie ten dienste van je veiligheid en die van je passagiers.

Speciale actie

Maak je in de actieperiode een proefrit bij de HANOS? Dan ontvang je ook nog een culinair cadeau in de vorm van een DS kookboek. Ideaal voor bij het kerstdiner!

DS kookboek

Zorgeloos rijplezier

Bij Hekkert Autogroep, dé DS dealer voor Zuid-en Midden-Limburg, kun je rekenen op deskundig advies en een uitgebreid scala aan diensten. Ons assortiment omvat diverse modellen, waaronder de DS 3, DS 7 en DS 9, evenals geselecteerde DS dealer-occasions.

Mis deze unieke kans dus niet om kennis te maken met Frans vakmanschap in Maastricht.