Winter deal Jeep

Winter deal Jeep

Er is niets zo onvoorspelbaar als het weer. Trotseer het weer daarom met de Winter deal Jeep. Tijdens de Jeep Safety Check wordt uw auto op punten gecontroleerd die onmisbaar zijn voor uw veiligheid. Denk hierbij aan de banden, remmen, verlichting, ruitenwissers, accu en meer. U betaalt slechts € 29,95 voor de uitgebreide check. Een goede check kan problemen op de weg voorkomen. 

Maximale grip

Tijdens de Safety Check worden ook de banden gecontroleerd, zowel op profieldiepte als bandenspanning. Banden zijn namelijk het enige contactpunt tussen uw auto en het wegdek en daarom van groot belang voor uw veiligheid. Daarnaast heeft een te lage bandenspanning invloed op het brandstofverbruik, de prestaties van uw auto en de levensduur van de banden. 

De minimale profieldiepte van banden is 1,6 mm. Indien uw banden aan vervanging toe zijn, kunt u rekenen op deskundig advies afgestemd op uw auto, kilometrage en budget. 

Trotseer het weer

Het enige waar we zeker van zijn tijdens deze koude dagen, is dat deze kouder, natter en donkerder worden. Daarom is het van groot belang om extra veilig en goed zichtbaar de weg op te gaan. Onze experts staan klaar om uw auto uitgebreid te controleren zodat u met een gerust gevoel alle weersoorten kunt trotseren. 

maak een afspraak