Vier de feestdagen met DS Automobiles Lifestyle

DS Automobiles Lifestyle

Voor de feestdagen presenteert DS Automobiles een collectie verfijnde en elegante producten in de Lifestyle Boutique. DS Automobiles biedt een exclusief assortiment verfijnde en elegante artikelen aan, ontworpen om het dagelijkse leven van liefhebbers van het merk te verrijken.

Verfijnde collectie

Fans van het merk kunnen kiezen uit een variatie van leren accessoires van DS Automobiles, waaronder bagage en tassen bestaande uit een 48HR-tas (770 euro), een aktetas (610 euro) en een clutch (220 euro). Deze unieke stukken, gemaakt in Frankrijk en van echt leer, belichamen de elegantie en aandacht voor detail die aanwezig zijn in elk ontwerp van DS Automobiles.
DS leren tas

Auto liefhebbers opgelet

Ook aan autoliefhebbers is gedacht: voor hen toont de Lifestyle Shop een grote verscheidenheid aan schaalmodellen die de vroegere en huidige modellen getrouw weergeven. Deze collectie wordt aangevuld met speedform-modellen naar het beeld van de concepten DS AERO SPORT LOUNGE (62 euro) en DS E-TENSE PERFORMANCE (78 euro). Een DS 19 uit 1959 is ook verkrijgbaar in een grote 1/12e maat (180 euro).
DS minitatuur

DS Automobiles Lifestyle Boutique

De DS Automobiles Lifestyle Boutique is meer dan alleen een verzameling items; het is een uitnodiging om uitmuntendheid dagelijks te ervaren. Met een breed scala aan producten, van kleding tot accessoires en alledaagse artikelen, illustreert elk product perfect de conventies en waarden van DS Automobiles.