Vernieuwde Fiat Doblò, Scudo en Ducato

nieuwe Fiat Dòblo, Ducato en Scudo

De complete bedrijfswagenfamilie van FIAT Professional is vernieuwd, met een duidelijke focus op elektrificatie, connectiviteit en geavanceerde technologie. De vernieuwde modellen, die samen alle belangrijke marktsegmenten beslaan, zijn per direct te bestellen voor prijzen vanaf € 18.900. Het klantvoordeel kan oplopen tot maar liefst € 20.300.

De vernieuwde Fiat Doblò

De Fiat Doblò is optioneel voorzien van een digitaal instrumentarium en een 10-inch infotainmentscherm. Het nieuw geïntroduceerde smartphone-station behoort voortaan tot de standaarduitrusting.

De vernieuwde Fiat Scudo

De Fiat Scudo kreeg een nieuwe voorzijde aangemeten, met optionele led-verlichting. In het interieur is optioneel een digitaal instrumentarium te vinden. Een 10-inch touchscreen zorgt voor een eenvoudige bediening en prettige weergave van infotainment. Ook bij de Fiat Scudo is de standaarduitrusting uitgebreid, vooral op het gebied van veiligheid en assistentie, waarmee ook dit model aan de nieuwste eisen voldoet.

De vernieuwde Fiat Ducato

De Fiat Ducato heeft een nieuw ontworpen voorzijde en ook verbeteringen aan het interieur. De standaarduitrusting kan worden uitgebreid met onder meer een digitaal instrumentarium en een 10-inch infotainmentscherm (standaard op de eDucato). Het grote model telt nu ook zestien veiligheids- en assistentiesystemen en voldoet daarmee aan de nieuwste eisen op dat gebied.

Fiat Doblo, Scudo en Ducato