Ervaar het ultieme Dolce Vita gevoel met de Fiat 600e La Prima

Fiat 600e La Prima

Italië staat bekend om zijn prachtige landschappen, rijke geschiedenis en, natuurlijk, het Dolce Vita gevoel. Fiat, als een iconisch Italiaans automerk, heeft dit gevoel omarmd en verweven in de nieuwste toevoeging aan hun elektrische line-up: de Fiat 600e La Prima. Deze stijlvolle en luxe auto brengt niet alleen de innovatie van elektrisch rijden, maar tilt het ook naar een hoger niveau met zijn ongeëvenaarde comfort en verfijning.

La Prima, wat ‘de eerste’ betekent in het Italiaans, is niet zomaar een auto; het is een ervaring, een reis door het moderne Italiaanse design gecombineerd met de nieuwste technologie.

Elegant Italiaans design

De Fiat 600e heeft kenmerken van de iconische voorganger waarnaar hij is vernoemd. De voorliefde voor Italiaanse stijl en het goede leven, Dolce Vita, is in tal van facetten te herkennen. Alles is gericht op zintuiglijke beleving en genieten, geworteld in typisch Italiaans DNA.

De geprononceerde ronding aan de achterkant is behouden, ondanks dat de motor niet meer achterin ligt zoals in de jaren vijftig. De achterspoiler is uitgevoerd in zwart om de ronde vormen en dynamische houding te benadrukken. Op de voorzijde en op de flanken schitteren verchroomde 600-signaturen, terwijl de signatuur van de LED-verlichting is vernieuwd. Daarbij zijn de koplampen op dezelfde wijze geëvolueerd als bij de Fiat 500, waarmee tevens de familiebanden worden aangehaald. Het dynamische uiterlijk wordt versterkt door grote wielen tot 18-inch (diameter van 690 mm) en matzwarte zijskirts en wielkastlijsten. Op de achterbumper prijkt de Italiaanse vlag. Het uiterlijk wordt verder verfraaid door verchroomde en hoogglanszwarte accenten en door specifieke kenmerken in de achterlichten.

Luxe en comfortabel interieur

Stap in de Fiat 600e La Prima en je wordt begroet door een interieur dat doordrenkt is met luxe en comfort. Vanbinnen ademt de nieuwe Fiat 600e een en al Dolce Vita, zowel in aankleding als in voorzieningen. Opmerkelijk is de interieurverlichting. De ambianceverlichting en de omgevingsverlichting van infotainment zijn afzonderlijk in te stellen in acht verschillende kleuren. Dat maakt in totaal 64 combinaties mogelijk met pre-sets die overeenkomen met de kleur van de auto. De bestuurdersstoel is elektrisch verstelbaar en voorzien van een massagefunctie. Arriveer dus uitgerust op je bestemming na een lange rit. De nieuwe Fiat 600e biedt ook ivoorkleurig kunstlederen bekleding met FIAT-opdruk en turquoise accenten. De stoelverwarming is in drie standen instelbaar, de achterbank is gescheiden neerklapbaar (40/60) en er zijn USB-aansluitingen type A en C voorin (type C achterin). Een smartphone is draadloos op te laden. Zodra de bestuurder de auto nadert met de sleutel op zak opent de deurvergrendeling automatisch. Alles is kortom aanwezig voor comfortabel en plezierig rijden.

De nieuwe Fiat 600e La Prima is de meest rijk uitgeruste uitvoering. Die biedt 100% stijl en alle mogelijke technologie en comfort om inzittenden onder te dompelen in de Italiaanse Dolce Vita-beleving. De topversie is er in vier verschillende kleurstellingen die verwijzen naar kleuren van het Italiaanse landschap: Sun of Italy, Sea of Italy, Earth of Italy en Sky of Italy. De Fiat 600e La Prima is er vanaf € 40.990.

Fiat 600e La Prima