Twee nieuwe Mickey Mouse uitvoeringen Fiat Topolino

twee nieuwe Mickey Mouse

De unieke exemplaren van Fiat Topolino, gewijd aan Mickey Mouse, zullen hun debuut maken op de spiraalvormige en boeiende North Ramp van Lingotto in Turijn, een spannend initiatief dat tot leven komt dankzij de samenwerking met Pinacoteca Agnelli. De unieke kunstwerken zijn langs het winkelcentrum Lingotto en de kenmerkende oprit geplaatst, zodat bezoekers kunnen wandelen en de vijf Fiat Topolino kunnen bewonderen terwijl ze La Pista 500 en Casa 500 naderen.

100-jarig jubileum van Disney

FIAT bracht hulde aan het 100-jarig jubileum van Disney met een exclusief geschenk, door de vijf themaversies van de nieuwe Fiat Topolino te ontwerpen, gewijd aan Mickey Mouse. Eén ontworpen in samenwerking met de Disney-kunstenaar Giorgio Cavazzano en de andere vier, ontworpen door FIAT Centro Stile en geïnspireerd door Disney Creatives, geworteld in een aparte sfeer en artistieke beweging: historisch, modern, straat en abstract.

Tentoonstelling van de vijf kunstwerken: een geschenk voor iedereen

De tentoonstelling van de vijf kunstwerken is bedoeld als een geschenk voor iedereen: nieuwsgierige toeristen, gezinnen en het toegewijde publiek van beide merken – FIAT en Disney – en de betoverende stad Turijn zelf, diep verlevendigd door de chromatische levendigheid en artistieke waarde van de kunstwerken. klein van gestalte, maar groot in eenmalige aantrekkingskracht. Een initiatief gewijd aan creativiteit en populaire cultuur, dat dient als een robuuste brug die openstaat voor iedereen en waarmee de diverse werelden kunnen worden verkend binnen de fascinerende context van de Lingotto. Het is een democratische reis naar het rijk van de kunst: een levendig en kleurrijk pad waar de vijf creaties slechts een kleine artistieke smaak vertegenwoordigen vergeleken met wat nieuwsgierige bezoekers te wachten staat in Casa 500 en La Pista 500.

twee nieuwe mickey mouse