Team Peugeot TotalEnergies: coureurs en nieuwe teams voor 2024

Team Peugeot TotalEnergies

Het FIA World Endurance Championship (WEC)-seizoen 2024 staat op het punt te beginnen. Op 24-25 februari aanstaande vindt de officiële proloog plaats in Qatar. Team Peugeot TotalEnergies is bezig met de laatste voorbereidingen en is vastberaden om zich in het nieuwe seizoen steeds weer te verbeteren. Nadat Stoffel Vandoorne vorig jaar het team kwam versterken, heeft de leiding voor het nieuwe seizoen een nieuwe coureursindeling gemaakt voor de twee PEUGEOT 9X8’s waarmee het team aan het WEC deelneemt. Met aandacht voor de kleinste details begint Team Peugeot TotalEnergies aan wat een zeer competitief seizoen belooft te worden.

Team Peugeot TotalEnergies wordt gecompleteerd door Malthe Jakobsen als reservecoureur. Nadat hij in 2023 al Official Junior Driver was, zal de Deen in 2024 binnen het team blijven doorgroeien.

Na de Proloog maken de coureurs van het team zich klaar voor de openingsrace van het seizoen. Die vindt plaats op 2 maart, eveneens in Qatar, en is de eerste ronde van het 2024 FIA World Endurance Championship.