Gezien bij Paris Fashion Week: DS 7 en DS 9 E-TENSE

gezien bij Paris Fashion Week

DS Automobiles werpt zich ook in 2024 op als de officiële mobiliteitspartner van de Paris Fashion Week. Het automerk stelt een vloot DS 7 E-TENSE- en DS 9 E-TENSE-modellen ter beschikking om journalisten en influencers gedurende het evenement door de straten van Parijs te rijden. Inzittenden profiteren van een stijlvolle, lokaal emissievrije ervaring, met ChatGPT opgenomen in het DS IRIS-SYSTEEM. De DS 7 en DS 9 – met E-TENSE plug-in hybride aandrijflijnen – belichamen de perfecte combinatie van Franse luxe en innovatieve technologie.

Paris Fashion Week

De Paris Fashion Week begon gisteren, dinsdag 16 januari. Het evenement wijdt in totaal zes dagen aan herenconfectiekleding (collectie Herfst/Winter 2024-2025). Voor de collectie haute couture Lente/Zomer is aandacht van maandag 22 tot en met donderdag 25 januari. Damesmode Herfst/Winter 2024-2025 staat van maandag 26 februari tot en met dinsdag 5 maart centraal.

DS Automobiles en de modewereld

Er bestaan ​​nauwe banden tussen DS Automobiles en de modewereld. Unieke kenmerken zoals de kenmerkende parelstiksels, de Clous de Paris-reliëfinzetstukken en de stoelbekleding in horlogebandmotief zijn doorgaans alleen te vinden bij creatieve en innovatieve designmerken. Voor de laatste editie van de Paris Fashion Week heeft DS Automobiles een aantal verrassingen in petto, waaronder een DS 9 met een interferentiekleur met kevereffect.

DS Automobiles wordt 100% elektrisch

Elektrificatie blijft de kern van de strategie van DS Automobiles, met een 100% geëlektrificeerd modellenaanbod sinds 2019. De line-up begint bij de 100% elektrische nieuwe DS 3 E-TENSE en loopt door tot de 360 ​​pk sterke DS 9 E-TENSE plug-in hybride. Elk model demonstreert de toewijding van DS Automobiles aan duurzame mobiliteit en de energietransitie. Alle nieuwe modellen van het merk beschikken vanaf 2024 over een 100% elektrische aandrijflijn.

nieuwe versienamen DS Automobiles