Opel The Big Event bij Hekkert Autogroep

Opel The Big Event

The Big Event is terug bij Hekkert Autogroep! In de periode van 27 januari t/m 3 februari 2024 kom je, bij aanschaf van een nieuwe Opel Personenwagen in aanmerking voor de The Big Event condities. Profiteer van extra voordeel en ontvang tot wel € 3.000 extra inruilwaarde. Heb je geen inruilauto? Niet getreurd! Vraag een vrijblijvende offerte aan en profiteer van dezelfde voordelen.

Design voor design

Ook tijdens deze editie van The Big Event draait alles om het thema ‘Design voor Design‘. We dagen je hierbij uit om een design item in te ruilen bij de aankoop van jouw nieuwe Opel. Als beloning ontvang je een extra inruilwaarde die kan oplopen tot wel € 3.000, bovenop de waarde van je huidige auto. Dus duik je kast, zolder of kelder in en ruil die designertas, dat unieke meubelstuk of fancy schoenen voor aanzienlijke kortingen!

Design voor Design

Ontdek de nieuwste Opel-modellen

Wacht niet te lang, want deze exclusieve ‘Design voor Design’ inruilactie geldt alleen gedurende The Big Event. Breng een bezoek aan een van onze vestigingen en maak kennis met onze nieuwste modellen. Hierbij de modellen die meedoen aan de actie:

Nieuwe Opel Corsa

Opel Corsa

Opel Astra

Opel Astra

Opel Astra Sports

Opel Astra Sports Tourer

Opel Mokka

Opel Grandland

Opel Grandland

Opel Crossland

Opel Crossland