De nieuwe Opel Combo Electric en Zafira Electric

Opel Combo en Zafira

De nieuwe, batterij-elektrische Opel Combo Life Electric en Opel Zafira Life Electric combineren toptechnologie met comfort en elektrisch aangedreven vrijheid. Beide modellen, nu voorzien van het Opel Vizor-familiegezicht, zijn ideale reisgenoten voor ruim, comfortabel en lokaal emissievrij vervoer, zowel voor families als shuttlediensten. Afhankelijk van de uitvoering biedt de Combo Life Electric plaats maximaal zeven personen en de Zafira Life Electric aan maximaal negen inzittenden. Beide modellen bieden tot achttien geavanceerde assistentiesystemen die elke reis relaxter en veiliger maken, in combinatie met een grotere actieradius dan voorheen en een interieur dat comfort en connectiviteit naar een nog hoger niveau tilt.

Opel Combo Life Electric

De nieuwe Opel Combo Life voegt al zijn bewezen en geliefde kwaliteiten samen met meer rij- en reisplezier dankzij een keur aan nieuwe technologieën, connectiviteitsmogelijkheden en comfortverhogende zaken. Klanten hebben onveranderd keuze uit twee lengtevarianten. De L1-versie met een lengte van 4,4 meter is standaard een vijfzitter, terwijl de 4,76 meter lange L2-versie optioneel leverbaar is met zeven zitplaatsen verdeeld over drie zitrijen. Indien gewenst biedt de Combo Life Electric extra flexibiliteit met drie individuele stoelen op de tweede zitrij. Het ruimtelijke gevoel in de cabine wordt extra versterkt door het panoramadak met elektrische zonwering.

Opel Zafira Life Electric

De nieuwe Opel Zafira Life Electric is bij uitstek geschikt voor grote gezinnen en shuttlediensten die hoge eisen stellen aan comfort, ruimte en flexibiliteit. Er zijn twee lengtevarianten beschikbaar (L1 van 4,98 meter en L2 van 5,33 meter) en het model biedt plaats aan maximaal negen personen. Naar wens is zelfs een vis-à-vis stoelopstelling mogelijk met vier onafhankelijke, tegenover elkaar geplaatste stoelen voor comfortabel VIP-vervoer. Elektrische, sensorbediende schuifdeuren aan weerzijden vergemakkelijken het in- en uitstappen voor alle passagiers. Het optionele panoramisch glazen dak zorgt voor extra lichtinval en vergroot daarmee het ruimtelijke gevoel aan boord van de Opel Zafira Life Electric. Het laadvolume bedraagt maximaal 1.500 liter in de configuratie met negen zitplaatsen. 

Hoogwaardige technologie

Veiligheid speelt een grote rol om zo ontspannen mogelijk te reizen en kreeg dan ook prioriteit bij de ontwikkeling van de nieuwe Opel Combo Life Electric en Zafira Life Electric. Zo is de Combo Life Electric voor het eerst leverbaar met adaptieve, verblindingsvrije Intelli-Lux LED® Matrix verlichting. Met veertien individuele LED-elementen wordt automatisch overgeschakeld naar grootlicht waar mogelijk voor extra zicht op donkere wegen, terwijl andere weggebruikers vakkundig uit de lichtbundel worden gehouden om verblinding tegen te gaan door automatisch specifieke LED-elementen in- en uit te schakelen. De Zafira Life heeft ook full-LED-koplampen die de bestuurder het beste zicht bieden in de duisternis.

 

Opel Combo Electric