Nieuwe Peugeot E-traveller

Peugeot E-traveller

Efficiënter, comfortabeler, veiliger en eleganter. De nieuwe Peugeot E-traveller voldoet aan alle eisen van professionele bestuurders voor emissievrije mobiliteit.

De nieuwe Peugeot E-traveller is de ideale keuze voor zakelijke klanten die een groot aantal passagiers en hun bagage comfortabel over grote afstanden willen vervoeren. Deze auto is er in twee lengtevarianten: standard (4,98 meter) en LONG (5,33 meter). Door zijn hoogte van 1,90 meter kan hij ook de meeste parkeergarages binnenrijden.

Flexibel, om aan elke behoefte te voldoen

De Peugeot E-traveller is het vervoermiddel voor professionele personenvervoerders (bijvoorbeeld hotels, shuttleservices en taxibedrijven). De E-traveller biedt comfortabel plaats aan vijf tot negen passagiers – afhankelijk van de versie. Het VIP-uitrustingsniveau omvat een lounge-configuratie met vier afzonderlijke zitplaatsen – twee-aan-twee tegenover elkaar –. De Peugeot E-traveller heeft een bijzonder luxueuze afwerking en uitrusting (waaronder airconditioning in drie zones en een verduisterend glazen dak). De E-TRAVELLER is flexibel aan te passen en praktisch in gebruik, met verschuifbare en verwijderbare stoelen, opbergvakken op de tweede zitrij, geïntegreerde zonwering en meer.

Royale binnenruimte

Wat alle nieuwe E-TRAVELLERS met elkaar gemeen hebben, is hun bijzonder royale binnenruimte – de batterij van de elektrische aandrijflijn doet daar ook geen afbreuk aan, want die bevindt zich onder de vloer. Afhankelijk van de configuratie van het interieur kan de nieuwe PEUGEOT E-TRAVELLER tot negen personen vervoeren met een bagageruimte van 1.500 liter, of vijf personen met een bagageruimte van 3.000 liter. Met twee of drie personen bedraagt de bagageruimte zelfs maximaal 4.900 liter.

Online diensten

De berijder van de Peugeot E-traveller heeft altijd de mogelijkheid om de thermische pre-conditionering te starten of te plannen, en het opladen van de batterij op afstand te controleren, te plannen, te starten en uit te stellen.

Peugeot E-traveller