Nieuwe Peugeot bedrijfsautofamilie nu te bestellen

Nieuwe Peugeot bedrifjsautofamilie

De PEUGEOT bedrijfsautofamilie is uitgebreid vernieuwd. Op het gebied van elektrificatie, connectiviteit en geavanceerde technologie hebben de PEUGEOT PARTNER, EXPERT en BOXER nu nog meer te bieden. De vernieuwde modellen zijn per direct te bestellen.

Peugeot Partner nog rijker uitgerust

De PEUGEOT PARTNER is op alle fronten vernieuwd. Zo heeft hij een nieuw ontworpen voorzijde, een vernieuwd interieur met optioneel een volledig digitaal instrumentarium en een multimediasysteem met een 10-inch touchscreen. Het nieuw geïntroduceerde smartphone-station behoort voortaan tot de standaarduitrusting.

Peugeot Expert met nog grotere actieradius

De PEUGEOT EXPERT draagt eveneens het nieuwe familiegezicht van de PEUGEOT bedrijfsauto’s. Met de optionele led-verlichting komt het design nog beter tot zijn recht. In het interieur is een vernieuwd dashboard met volledig digitaal instrumentarium te vinden, evenals een optioneel 10-inch centraal touchscreen voor alles op het gebied van infotainment. Verschillende veiligheids- en assistentiesystemen zijn aan de standaarduitrusting toegevoegd. De volledig elektrische PEUGEOT E-EXPERT heeft dankzij een update een nog grotere actieradius dan voorheen, nu tot wel 350 km (WLTP).

Peugeot Boxer met geavanceerde technologie

De PEUGEOT BOXER is voorzien van een nieuwe grille en leverbaar met een volledig digitaal instrumentarium. Centraal op het dashboard is optioneel ook een 10-inch touchscreen voor de bediening van het infotainment te vinden (standaard op de E-BOXER). Er zijn zestien rijhulpsystemen beschikbaar. Daarmee is de BOXER een van de meest geavanceerde bedrijfsauto’s in zijn segment en biedt hij autonome rijfuncties op level 2.