Ontdek de nieuwe Opel Experimental

nieuwe Opel Experimental

Ontdek de nieuwe Opel Experimental. Opel gelooft dat je ambitieuze doelen moet stellen voor de toekomst. Zo zal in 2028 het modelaanbod volledig geëlektrificeerd zijn. Gedreven door deze ambitie, zet Opel voortdurend in op ontwikkeling. Dit noemen zij de kracht van ‘Wat als…’. Deze visie herken je vandaag al terug in iedere auto en elk detail. Daarnaast komt deze visie ook tot uiting op de website en in het nieuwe logo van Opel. 

Opel’s concept van Detoxing

Een auto die helpt te focussen op wat er écht toe doet; dat was het doel van de Opel Experimental. Detoxing zorgt voor meer focus en veilig en krachtig rijden. Het interieur is ontworpen voor een pure en meeslepende rijervaring, zodat je als bestuurder één wordt met de auto. Via het Pure Panel krijg je alleen de meest relevante rij-informatie. Niets meer, niets minder. Verder is er ruimte bespaard door mechanische stuurcomponenten te verwijderen en de lichtgewicht stoelen, bekleed met stoffen vervaardigd uit 3D mesh-technologie, bieden de bestuurder een uitzonderlijke rijervaring.

Opel Experimental

Greenovation

Greenovation staat in het teken van duurzame mobiliteit. We bouwen niet alleen auto’s, maar denken ook na over de functies van morgen. De Opel Experimental is volledig elektrisch, rijdt op banden van gerecycled rubber en heeft geen chromen details. De chromen stylingdetails zijn vervangen voor moderne lichttechnologie. Verder zorgen verschillende optimalisaties in het design voor een betere aero-efficiëntie. Al deze aanpassingen hebben 1 doel: de beste rijervaring voor vandaag én morgen.

Moderne, Duitse designfilosofie

Gedurfd en puur in ieder detail. Het 4D Vizor aan de voorzijde en het kenmerkende kompas vormen samen het nieuwe gezicht van Opel. Het ultramoderne interieur, met slank silhouet toont onze vooruitstrevende geest, terwijl geavanceerde exterieurverlichting het moderne karakter van de auto toont. Het design van de Opel Experimental staat straks aan de basis van de styling van al onze toekomstige modellen.

Het Opel-logo: relevanter dan ooit

Het Opel-logo is relevanter voor ons merk dan ooit. Niet alleen laat het zien wie we zijn en waar we ons naartoe willen bewegen, het symboliseert ook onze belofte om innovatie en mobiliteit toegankelijk te houden. De ‘Blitz’ verbeeldt ook dat Opel in 2028 een volledig elektrisch merk in Europa wil zijn. Wat dit logo onderscheidt van zijn voorgangers? De iconische bliksemschicht staat voor een opwindende toekomst. In zijn nieuwe vorm is hij echter brutaler, scherper en meer zelfverzekerd. Ontdek de nieuwe Opel Blitz.