Nieuwe Opel Combo, Vivaro en Movano

nieuwe Opel Combo, Vivaro en Movano

De nieuwe generaties Opel lichte bedrijfsbedrijfswagens staan klaar: de compacte nieuwe Opel Combo, de middelgrote Opel Vivaro en de grote Opel Movano zijn nu al te bestellen én klaar voor elke klus.

Elektrisch, diesel en waterstof

Elk model is voorzien van een nieuw exterieurdesign en een opnieuw ontworpen cockpit, terwijl de batterij-elektrische versies een toonaangevend rijbereik bieden – de nieuwe Movano Electric kan tot 4201 kilometer (WLTP) afleggen op één lading. Deze actieradius wordt mogelijk gemaakt door ultramoderne batterijtechnologie en een verbeterde efficiëntie van de aandrijving. De nieuwe Combo Electric, Vivaro Electric en Movano Electric bieden uiteraard dezelfde inzetbaarheid als hun door brandstof aangedreven tegenhangers.

De Opel bedrijfswagens zijn beschikbaar met zeer efficiënte verbrandingsmotoren. Naast de waterstof-elektrisch aangedreven Vivaro HYDROGEN biedt Opel nu ook de Movano HYDROGEN. De Movano HYDROGEN is uitgerust met een brandstofcel die waterstof omzet in elektriciteit waarmee de elektromotor wordt gevoed. Deze versie heeft een actieradius tot 4001 kilometer (WLTP) en is in ongeveer vijf minuten vol te tanken met waterstof.

Ultramodern LCV-trio, van buiten en van binnen

De nieuwe lichte bedrijfswagenmodellen zijn onmiddellijk herkenbaar als Opel dankzij het Vizor-familiegezicht dat we ook kennen van Opel-personenwagens. De Vizor integreert het merkembleem met de kenmerkende koplampen, waardoor er één enkele visuele eenheid ontstaat die volledig over de voorkant van het voertuig loopt.

Daarnaast is ook het interieur van de nieuwe Opel Combo, Vivaro en Movano verder ontwikkeld. Tot de hoogtepunten van de opgefriste cockpits behoren nieuwe infotainmentsystemen met kleurentouchscreens van maximaal 10 inch die draadloos verbinding kunnen maken met Apple CarPlay en Android Auto. De nieuwe generatie van de Opel Combo, Vivaro en Movano zijn ook toonaangevend op het gebied van veiligheids- en assistentiesystemen. 

Zoals gebruikelijk is het trio verkrijgbaar in verschillende lengtes en hoogtes en in legio carrosserievarianten om aan bijna alle commerciële behoeften te voldoen. Bovendien scoren de modellen met uitstekende laadvolumes en laad- en trekcapaciteiten waarmee ze zelfs de meest veeleisende werkzaamheden van de professional aan kunnen.