Gedurfd, puur en stijlvol: de nieuwe Opel Collection Shop

nieuwe Opel Collection Shop

Gedurfd, puur en innovatief – deze drie woorden kenmerken niet alleen de Opel-modellen, van Corsa tot Astra en de nieuwe generatie Combo, Vivaro en Movano. Ze zijn ook van toepassing op de volledige merkaanwezigheid en de Opel-merchandising, inclusief de online shop, die nu in nieuwe pracht schittert als de Opel Collection Shop. Dit maakt het winkelen voor stijlvolle kleding en praktische accessoires van het merk Opel nog eenvoudiger – en nog leuker. Met een duidelijke focus op de essentie, zet de nieuwe Opel Collection Shop nieuwe producten in de kijker.

Moderne mode en spannende accessoires? “Yes, of Corsa!”

Jong, opwindend, to the point – zo promoot Opel de nieuwe Corsa. Voor iedereen die op zoek is naar eenvoudige, opwindende en elektrische mobiliteit, kan er maar één antwoord zijn: “Yes, of Corsa!” Hetzelfde geldt voor iedereen die op zoek is naar de bijpassende stijlvolle mode. De Corsa-collectie heeft veel coole stukken – zoals de revolutionaire #Yes van Corsa Quikflip Hoodie. De all-season hoodie, verkrijgbaar voor € 88,00 (alle prijzen adviesprijs inclusief btw), is perfect voor fitness, reizen of excursies. Want het is meer dan alleen een casual, aangenaam pluizig kledingstuk. Het kan in enkele seconden worden omgetoverd tot een volledig functionele rugzak. Dit maakt het een innovatieve hoodie en praktische rugzak in één!

Voor sport, plezier en lifestyle

Ook de andere collecties in de nieuwe Opel Collection Shop weerspiegelen een actieve levensstijl met een chill-out factor. Het gezicht van het merk Opel Vizor is nu niet alleen beschikbaar op alle nieuwe Opel-passagiers en lichte bedrijfsvoertuigen, maar ook op fans van het Duitse merk zelf. Met zwarte, consequent ontworpen lenzen, de Opel Blitz op de zijkant en groene pootjes is de Vizor-zonnebril (€ 39,90) een must-have accessoire voor de zomer.

nieuwe Opel Collection Shop

Praktische metgezellen voor elke dag zijn te vinden in de merkcollectie. Het aanbod varieert van een witte rugzak met het merk Opel met een inhoud tot 26 liter met gewatteerde schouderbanden en een waterdichte ritssluiting (€ 75,95) tot de geel gestreepte allroundo eco-oplaadkabel (€ 29,90) tot de hippe streetwear-muts (€ 16,00) met het Opel-logo erin geweven.