Nieuwe Jeep Wrangler 2024 nu met exterieurkleur Tuscadero

nieuwe exterieurkleur Tuscadero

Tuscadero, een diep en intens chromatisch magenta, is de nieuwste limited-edition exterieurkleur die voor het eerst wordt aangeboden op de nieuwe 2024 Jeep Wrangler, ‘s werelds meest offroad-capabele en iconische SUV. Op veler verzoek keert de lakkleur van het exterieur – een gedurfd, diep en intens chromatisch magenta – zijn langverwachte terugkeer als optie op de iconische Jeep Wrangler die nieuw is voor 2024.

Tuscadero

Tuscadero maakt deel uit van een lange reeks levendige, speciale kleuren in beperkte oplage, waaronder Gobi, Gecko, Chief en Nacho, die maatwerk en aantrekkingskracht toevoegen aan Jeep Wrangler en andere modellen van het merk Jeep.

2024 Jeep Wrangler

De 2024 Jeep Wrangler is nu verkrijgbaar in negen opvallende exterieurkleuren, waaronder Tuscadero, Anvil (nieuw voor 2024), Earl, Firecracker Red, Granite Crystal, Silver Zynith, Hydro Blue, Bright White en Black.

Tuscadero is nu te bestellen op de 2024 Jeep Wrangler op de volgende uitrustingsniveaus: Sahara, Rubicon, en hij zal worden gecombineerd met de zwarte hardtop, hardtop in carrosseriekleur, zwarte softtop of The Sky One-Touch powertop.

Jeep Wave

Jeep Wave is een premium loyaliteitsprogramma voor eigenaren vol spannende voordelen, waaronder zorgeloos onderhoud zonder extra kosten. Jeep Wave is gemaakt om Jeep eigenaren standvastige zorg en toegewijde 24/7 ondersteuning te bieden. Alle voertuigen en uitvoeringen van het merk Jeep, inclusief alle uitvoeringen van de Jeep Gladiator uit 2024 en de Jeep Wrangler uit 2024, worden automatisch ingeschreven bij aankoop.

nieuwe exterieurkleur Tuscadero