Nieuwe Citroën Spacetourer

Nieuwe Citroën Spacetourer

Citroën vernieuwt zijn Spacetourer MPV, de wettelijke uitdrukking van een functionele auto met een vloeiend, aantrekkelijk silhouet. De nieuwe Citroën Spacetourer is ontworpen om het dagelijks leven gemakkelijker te maken voor particulieren en professionele personenvervoerders met een drukke levensstijl.

Nieuwe Spacetourer

De nieuwe SpaceTourer is een echt verbonden en veelzijdige lounge op wielen. Hij heeft meerdere configuraties om tot 9 personen in alle comfort te vervoeren. Het is het ideale moderne hulpmiddel voor het uitvoeren van al uw dagelijkse taken, zowel professioneel als persoonlijk. Hij is verkrijgbaar in twee lengtes voor maximaal 9 passagiers en is eleganter. De nieuwe Spacetourer heeft een voorkant die de nieuwe stijlidentiteit van Citroën weerspiegelt. Verder is hij comfortabeler en meer verbonden met met name een infotainmentsysteem van de nieuwste generatie. De Spacetourer is nog praktischer met meer slimme opbergvakken. Met zijn krachtige, expressieve ontwerp, modulariteit voor meerdere configuraties en welzijn aan boord in elke situatie, is deze rollende lounge meer dan ooit een modern antwoord op elke behoefte.

Nieuwe designidentiteit van Citroën

Zijn zeer rechtopstaande voorkant met zijn hoge motorkap geeft hem al zijn kracht. Met zijn radicale herontwerp voegt hij de nieuwe SpaceTourer toe tot de nieuwe designidentiteit van Citroën. Dit is vooral zichtbaar op de grille, waarin het nieuwe ovale logo van het merk is verwerkt. Het nieuwe embleem is een sterke, zeer grafische handtekening die een modern tintje geeft aan het gezicht van het voertuig. Dit logo is aan weerszijden verbonden met de koplampen door een zeer elegante gestreepte zwarte band die de chevronmotieven weerspiegelt.

Royaal dashboard

Binnenin heeft het nieuwe dashboard een fris design dat elegantie combineert met nog meer functionaliteit. Het beschikt over een nieuw 10-inch centraal HD-touchscreen in het bovenste gedeelte en is nog functioneler, met opbergvakken groter, talrijker en nog slimmer ontworpen. Zo zijn de bekerhouders aan weerszijden van het bovenste gedeelte aangepast om ook plaats te bieden aan smartphones, waardoor dit essentiële item veiliger kan worden geplaatst. De nieuwe bovenste opslagruimte in het midden is vergroot en biedt nu plaats aan tablets. Op de hogere uitrustingsniveaus wordt het afgedekt door een deksel voor extra veiligheid.

Connectiviteit aan boord

Omdat klanten van deze grote MPV’s dezelfde verwachtingen hebben als van elk ander voertuig in een ultra-verbonden wereld, krijgt de nieuwe SpaceTourer een nieuwe dimensie op het gebied van connectiviteit aan boord. Of het nu gaat om de kwaliteit van het display of de infotainmentfuncties, de nieuwe SpaceTourer biedt absoluut het beste om het leven aan boord in overeenstemming te brengen met de tijd. Een 100% digitaal 10-inch instrumentenpaneel is nu standaard op alle nieuwe SpaceTourers.