Nieuwe Citroën My Ami Pop

Citroën My Ami Pop

Een nieuwe externe visuele identiteit voor My Ami Pop

My Ami Pop behoudt alle specifieke stylingkenmerken van het exterieur die hebben bijgedragen aan het succes: 4 wieldoppen, 1 zwarte grafische strip onder de voorruit, 1 versteviging van de voor- en achterbumper, 1 achterspoiler, 2 stickers op de kwartpanelen, 2 dorpelstickers .
 
In zijn nieuwe kleurstelling ondergaat My Ami Pop een kleurverandering, met de introductie van infrarood als overheersende tint. De stickers op de dorpels en zijruiten veranderden van oranje naar infraroodrood, een echte kenmerkende kleur van het Citroën-gamma.
 

Een nieuwe look voor de voorkant

De nieuwe My Ami Pop valt op door zijn gemakkelijk herkenbare uiterlijk. Nieuwe koplampranden complementeren de zwarte chevronstrip onder de voorruit en de zwarte bumperversterking, beide kenmerkend voor de Pop-versie. Deze zeer grafische, gestructureerde nieuwe voorkant geeft hem een onderscheidende en assertieve uitstraling.
 

Meer graphics en contrast voor de deursticker

De sticker op de deur, een belangrijk kenmerk van deze versie, krijgt extra karakter en impact. In de decoratie van het paneel is het nummer 2 behouden dat al op My Ami Pop te zien was, een knipoog naar Ami’s unieke benadering van mobiliteit. 2 is namelijk het favoriete getal van ‘Ami’: 2 passagiers, 2 identieke deuren, 2 identieke voor- en achterbumpers, 2 identieke vleugels.
 

Interieur: mobiliteit en connectiviteit

My Ami Pop introduceert de rijkeuzeschakelaar in de middenconsole voor verbeterde ergonomie. Alle bedieningselementen zijn beter zichtbaar en gemakkelijker te selecteren. Naast de RND-knoppen kunnen Ami-gebruikers gemakkelijk de USB-aansluiting, ventilatiebediening, gevarenwaarschuwing en verwarming/ontwaseming vinden. De rijkeuzeschakelaar in de middenconsole zal in het eerste kwartaal van 2024 ook beschikbaar zijn op alle versies van Ami.
 
 

Meer informatie over de nieuwe Citroën Ami Pop? Houd onze website in de gaten.

 
Citroën My Ami Pop