Nieuwe Citroën bedrijfswagenrange

Nieuwe Citroën bedrijfswagenrange

Met de focus op elektrificatie, connectiviteit en geavanceerde technologieën is het complete bedrijfswagenaanbod van Citroën vernieuwd. Zowel in het compacte, middelgrote als grote segment zijn de vernieuwde modellen per direct te bestellen.

Citroën Berlingo

De Citroën Berlingo is zowel binnenin als aan de buitenkant vernieuwd. Het nieuw geïntroduceerde smartphone-station behoort voortaan tot de standaarduitrusting en aan de voorzijde is het nieuwe merklogo te zien. Door middel van een app die u kunt downloaden op uw telefoon kunt u via spraakbesturing dan wel stuurwielbediening handsfree navigeren, bellen of de radio bedienen.

Citroën Jumpy

De Citroën Jumpy is voorzien van een geheel nieuwe voorzijde, optioneel met kenmerkende led-verlichting volgens de nieuwste designtaal van Citroën. Ook het interieur is grondig vernieuwd met onder meer een optioneel digitaal instrumentencluster en een 10-inch touchscreen voor de bediening en weergave van talloze functies. Daarnaast is de standaarduitrusting aanzienlijk uitgebreid, zo ook op het gebied van elektronische veiligheidstechnologie.

Citroën Jumper

De vernieuwde Citroën Jumper draagt een grille met het nieuwe merklogo. Het grootste nieuws is binnenin te vinden in de vorm van een volledig vernieuwd interieur. Het dashboard is optioneel voorzien van een digitaal instrumentencluster en een 10-inch touchscreen voor de bediening en weergave van infotainment.

Citroën