Nieuw tijdperk voor Citroën bedrijfswagens

nieuwe Citroën bedrijfswagens

Citroën versterkt zijn solide marktpositie door gelijktijdig de Berlingo Van, Jumpy en Jumper te vernieuwen. Met nog krachtigere en efficiëntere, 100% elektrische motorvarianten voldoet het nieuwe, onveranderd gevarieerde modellengamma meer dan ooit aan de steeds strenger wordende eisen die professionals stellen op het gebied van duurzame mobiliteit.

Veelzijdige oplossingen

Of de klant nu een zzp’er, een midden- of kleinbedrijf of een multinational is, Citroën heeft de oplossing en de expertise om te voldoen aan alle behoeften. Het merk heeft nu het breedste en meest gevarieerde aanbod van lichte bedrijfswagens op de markt.  Op het gebied van laadvolume biedt Citroën tal van mogelijkheden: van 0,5 m3 in de Ami Cargo tot 17 m3 in de Jumper. Ook biedt Citroën ruime keuze op motorisch gebied: brandstof, elektrisch en zelfs waterstof.

Nieuwe Citroën Berlingo Van

De Berlingo Van, de maatstaf op de bedrijfswagenmarkt, krijgt het nieuwe familiegezicht van Citroën. Het rijcomfort is verbeterd, terwijl de emissievrije actieradius van de ë-Berlingo Van met 20% is toegenomen tot 330 km (gecombineerd, in afwachting van WLTP-goedkeuring).

Sinds het de bestelversie van de 2CV op de markt bracht, is Citroën altijd een grote speler geweest in dit zeer competitieve marktsegment. De drie generaties van de Berlingo Van werden steeds verder doorontwikkeld om te voldoen aan de eisen van de professional. De nieuwe Berlingo Van bereikt opnieuw een mijlpaal.

Citroën Berlingo Van

Nieuwe Citroën Jumpy

Met zijn compacte formaat, ongeëvenaarde comfort en veiligheidsuitrusting én de competitieve motoren – van BlueHDi diesel tot waterstof – vormt de nieuwe Citroën Jumpy op het gebied van veelzijdigheid de maatstaf. En dan is er ook nog de ë-Jumpy, die nu nog efficiënter is.

De nieuwe Jumpy is van alle markten thuis! Hij biedt volop ruimte – met een laadvolume tot wel 6,6 m3 – en voelt zich met zijn compacte afmetingen – hij heeft een draaicirkel van 12,4 m en is 1,90 m hoog – ook thuis in de binnenstad. Met zijn krachtige motoren is hij geschikt voor elke taak. En met zijn nieuwe design oogt hij nu nog aantrekkelijker.

Nieuwe Citroën Jumper

De kwaliteiten van de nieuwe Citroën Jumper liggen dankzij nieuwe rijhulpsystemen, betere connectiviteit en hoogstaand comfort op een niveau dat uniek zijn in zijn segment. Het aanbod van dieselmotoren en elektrische aandrijflijnen is ingrijpend verbeterd, zodat professionals kunnen profiteren van een nog hogere efficiëntie en lagere gebruikskosten.

De nieuwe Jumper is Citroëns meest robuuste bedrijfswagen, met een laadvermogen van maximaal 2 ton. De Jumper is uitgerust met talrijke innovatieve voorzieningen die in een personenauto niet zouden misstaan en die zorgen voor optimale dagelijkse arbeidsomstandigheden.