Liefde op het eerste gezicht? “Yes, of Corsa!”

liefde op het eerste gezicht

Laat harten sneller kloppen (niet alleen) op valentijnsdag: de Opel Corsa is dé bestseller voor kleine auto’s en is perfect voor alleenstaanden en koppels.

“Yes, of Corsa!”

Is het liefde op het eerste gezicht? Gaat mijn hart er sneller van kloppen? Is het de ideale metgezel voor mijn date? Op al deze vragen kan er op valentijnsdag maar één antwoord zijn: “Yes of Corsa!” De nieuwe Opel Corsa is de ideale metgezel voor de romantische dag voor alle geliefden. Niet voor niets is de Opel Corsa zo populair en werd hij onlangs voor het derde jaar op rij gekroond tot best verkochte kleine auto in Duitsland. Hij scoort met veel aandacht voor detail – van lokaal emissievrije mobiliteit zoals de Corsa Electric tot topdesign met de Opel Vizor en technologieën die elke rit meer ontspannen maken. En je kunt het state-of-the-art infotainment gebruiken om de mooiste liefdesliedjes of de Valentijnsdag-afspeellijst af te spelen vanaf je eigen smartphone.

Succesvolle lanceringscampagne

Het Valentijnsdagmotief en de bijbehorende video op sociale media spelen mee op de succesvolle lanceringscampagne “Yes, of Corsa”, die Opel samen met zijn creatieve bureau Jung von Matt ontwikkelde en in het najaar van 2023 publiceerde – met pakkende vragen en een soundtrack en sequenties in bioscoopstijl.

Emoties gegarandeerd dankzij karakter, comfort en toptechnologieën

Het uiterlijk van de nieuwe Corsa fits sluit hier volledig op aan: puur, stoer, met karakter. Hij draagt met trots het onmiskenbare Opel-merkgezicht, de Opel Vizor, en biedt een buitengewone verscheidenheid aan rijalternatieven. Het varieert van twee batterij-elektrische vermogensniveaus tot zeer efficiënte verbrandingsmotoren tot hybrides met 48-volt-technologie die binnenkort beschikbaar zullen zijn.

Tegelijkertijd zet de Corsa de lange traditie van Opel voort om state-of-the-art technologieën en functies beschikbaar te maken voor een breed scala aan klanten. Daartoe behoren de adaptieve, niet-verblindende Intelli-Lux LED-matrixverlichting met in totaal 14 afzonderlijk regelbare LED-elementen, evenals een hele reeks moderne rijhulpsystemen, de volledig digitale cockpit met de nieuwste generatie infotainment en comfortabele stoelen met massagefunctie.®

liefde op het eerste gezicht