Jeep® Wrangler Rubicon wint Beste Familie-SUV voor Off-road rijden

Jeep Wrangler wint

Jeep® Wrangler Rubicon heeft de What Car? Auto van het Jaar-prijs voor de beste gezins-SUV voor terreinrijden. Men prijst het model om zijn onwrikbare terreincapaciteiten.

Off-road reputatie

Het kenmerkende Jeep-model, de Wrangler Rubicon, werd zeer geprezen vanwege zijn uitstekende vermogen om de offroad-reputatie van het merk hoog te houden en comfortabel beter te presteren dan zijn rivalen.

What Car? Magazine

Een van de meest prestigieuze autoprijzen in Groot-Brittannië: What Car? Magazine staat bekend om zijn deskundige autorecensies en voorbeeldige autojournalistiek. Het hele jaar door werken de experts van What Car? aan het testen van honderden auto’s en kiezen zij aan het einde van de periode van 12 maanden de ultieme voertuigen in elke categorie.

Dé ultieme offroader

De Wrangler Rubicon is de offroadkampioen van Jeep en vertegenwoordigt de erfenis van het merk als de ultieme offroader die zowel wendbaarheid, articulatie en bodemvrijheid als tractie en waterdoorwaadbaarheid beheerst. De prestaties van het model worden bepaald door de 2,0-liter viercilinder-in-lijnmotor met turbocompressor, die 272 pk en een koppel van 400 Nm produceert bij 3.000 tpm, uitgerust met Auto Start Stop en een automatische achtversnellingsbak.

Wees op elke reis voorbereid

Naast zijn prestatievermogen is de Wrangler op elke reis voorbereid met zijn Advanced Driver-Assistance Systems (ADAS), Gorilla Glass-voorruit en gordijnairbags. Het Uconnect-infotainmentsysteem zorgt voor een comfortabele en plezierige reis, ongeacht de afstand.