Nieuwe Jeep Wrangler 2024: uitgeroepen tot beste SUV 2024

Jeep Wrangler beste SUV 2024

De nieuwe 2024 Jeep Wrangler is volgens Cars.com de beste SUV van 2024. De redactie van Cars.com nam alle SUV’s die in de VS verkrijgbaar zijn in overweging om te bepalen welk voertuig de beste combinatie van capaciteiten, veelzijdigheid en waarde vertoont, en selecteerde de uitgebreide Wrangler-familie als het beste van het beste.

De prijs is van toepassing op de volledige Jeep Wrangler-line-up van 2024, inclusief Wrangler 2.0-benzine- en 3.6-liter gasmodellen, de Wrangler Rubicon 392 met V-8-motor (niet verkrijgbaar in Europa) en de plug-in hybride Wrangler 4xe, die tot 3,3 l/100 km brandstofverbruik levert, een volledig elektrische actieradius van 45 km die in de stedelijke gebieden tot 55 km toeneemt.

2024 Jeep Wrangler-line-up: legendarische capaciteiten

De 2024 Jeep Wrangler-line-up is ontworpen en ontwikkeld om nog meer te leveren van wat de Wrangler tot een echt wereldwijd icoon in het offroad-SUV-segment heeft gemaakt, waaronder legendarische capaciteiten, toonaangevende veelzijdigheid en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen.

Nieuw voor modeljaar 2024

Nieuw voor het modeljaar 2024 is dat het merk Jeep de Wrangler-capaciteiten naar nieuwe hoogten tilt met een beschikbare Dana-achteras met volledige drijfver, die rechtstreeks vanuit de fabriek verkrijgbaar is in de Rubicon-prijsklasse. Binnenin kunnen klanten meer comfort, technologie en veiligheidsvoorzieningen ervaren, met een nieuw interieur met standaard 12-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen, standaard 12,3-inch Uconnect 5-touchscreenradio en standaard gordijnairbags aan de zijkant op de eerste en tweede rij.

Van de geëlektrificeerde 4xe plug-in hybride tot de 2.0l benzineversie*, de nieuwe 2024 Jeep Wrangler biedt verschillende aandrijflijnopties, allemaal gemaakt om off-road of on-road te presteren, waardoor Wrangler-klanten de mogelijkheid hebben om het aandrijfsysteem te kiezen dat het beste bij hun levensstijl past. De geavanceerde 4xe-line-up en de 2,0-liter I-4-turbomotor worden uitsluitend geleverd met een achttraps automatische transmissie.