De Jeep Renegade viert zijn 10e verjaardag

10e verjaardag Jeep Renegade

10e verjaardag Jeep Renegade

De Jeep® Renegade staat bekend om zijn onderscheidende en coole factor en viert zijn 10-jarig jubileum met een indrukwekkend aantal van bijna 2 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd.

Met een geschiedenis en een gevestigde reputatie als kampioen op de weg heeft de Jeep Renegade consequent de harten van consumenten veroverd, door robuuste mogelijkheden voor overal te combineren met een vleugje stedelijke verfijning.

Het succesverhaal begon in maart 2014. De Jeep Renegade, ontworpen als een wereldwijd model dat bestemd was om op meer dan 100 markten over de hele wereld te worden verkocht, was ook het eerste Jeep-voertuig dat in Italië in de Melfi-fabriek werd geassembleerd.

De ideale metgezel voor het stadsleven

Door uitzonderlijke offroad-expertise te combineren met zijn compacte afmetingen en stijlvol ontwerp, is de Jeep Renegade de ideale metgezel voor het stadsleven, korte stadsexcursies en avontuurlijke reizen. De beschikbare aandrijflijnen op de Renegade omvatten een 4xe plug-in hybride, waarbij 4xe staat voor verbeterde 4×4-prestaties, rijplezier, brandstofefficiëntie en milieuverantwoordelijkheid, en een e-Hybrid-motor, die een veelzijdige en ontspannende hybride rijervaring garandeert, om aan alle klanten te voldoen ‘ behoeften. De Jeep Renegade MY24 zal binnenkort in Europa verkrijgbaar zijn. 

10e verjaardag Jeep Renegade