JEEP KONDIGT VERKOOP AAN VAN VIJF MILJOENSTE JEEP® WRANGLER

Verkoop vijf miljoenste Jeep Wrangler
  • Vijf miljoenste versie van ‘s werelds meest off-road capabele en iconische SUV wordt verkocht aan een klant in New Jersey.
  • Vijf miljoenste eigenaar ontvangt $ 5.000 aan Jeep Performance Parts (JPP) van Mopar en levenslange Jeep Wave-klantenservicevoordelen.
  • De eerste Jeep Wrangler werd in 1986 geïntroduceerd als een model uit 1987, ter vervanging van de Jeep CJ en een voortzetting van de erfenis van de originele Willys MB uit 1941.
  • Elke generatie iconische 4×4 wordt ondersteund door een legendarische geschiedenis, met een ongeëvenaarde combinatie van off-road capaciteiten en authentiek Jeep-design.

6 september 2023, Turijn

Het merk Jeep kondigde de verkoop aan van de vijf miljoenste Jeep® Wrangler, die werd gekocht door een klant in Camden, New Jersey. De eigenaar ontvangt $ 5.000 aan Jeep Performance Parts (JPP) van Mopar en levenslange Jeep Wave-klantenservicevoordelen. Hieronder vallen het geplande onderhoud, toegang tot exclusieve Jeep-evenementen en toegewijde klantenservice.

“De Jeep Wrangler is de natuurlijke erfgenaam van de legendarische Willys, het voertuig dat de geest en ziel van het merk heeft geïnspireerd. Sinds zijn komst in 1987 is hij een steunpilaar van de SUV-wereld en we zijn erg trots om de vijf miljoenste Jeep Wrangler te vieren”, aldus Eric Laforge, hoofd van Jeep Brand in Europa.

Vier generaties van een wereldwijd icoon

De allereerste Jeep Wrangler, met de modelcode YJ, kwam 37 jaar geleden in productie in de fabriek van American Motors Corporation. De YJ verkocht tussen 630 en 000 1987.1995 exemplaren.

Daarna volgden de TJ in 1996, de JK in 2006 en de JL in 2017. Elke nieuwe generatie bouwt voort op een legendarische geschiedenis door een ongeëvenaarde combinatie van off-road capaciteiten en legitiem Jeep-design.

Sinds de introductie van de Wrangler YJ is elke volgende iteratie van de Wrangler ontworpen om nog verfijnder en comfortabeler te zijn voor dagelijks gebruik. Dit terwijl klanten ‘s werelds meest off-road capabele en meest iconische SUV worden geboden.

Het legendarische voertuig heeft de harten van de Europeanen veroverd, ook dankzij de talloze speciale series die elkaar in de loop der jaren hebben opgevolgd. Deze omvatten de “10Þ Anniversary”, de “Golden Eagle” en de “Backcountry” om enkele van de meest populaire te noemen. In hetzelfde jaar start de productie van de vierde generatie van het model (code JL), een project dat vijf jaar eerder is ontwikkeld onder de paraplu van de pasgeboren Fiat Chrysler Automobile. Dan, in 2021, maakt de Wrangler 4xe Plug-in Hybrid zijn debuut in Europa – de meest presterende, krachtige, efficiënte, duurzame, technisch geavanceerde en verbonden Wrangler ooit geïntroduceerd op de Europese markt – die wordt geëerd met prestigieuze continentale prijzen, waaronder “4×4 van het ‘jaar 2022’ toegewezen door het gezaghebbende Franse tijdschrift “4×4 Magazine”.

Jeep Wrangler 4xe De iconische Jeep Wrangler, het meest capabele
en erkende voertuig ter wereld, levert ongeëvenaarde off-road capaciteiten en wordt geproduceerd met meer dan 80 jaar 4×4 technische uitmuntendheid.
De geëlektrificeerde Wrangler 4xe is de meest capabele ooit met de beste prestaties in zijn klasse dankzij de combinatie van een krachtige verbrandingsmotor vooraan en een verrassende elektrische voortstuwing achteraan die het koppel op aanvraag levert. Het maakt gebruik van een 2,0-liter turbobenzinemotor, met een totaal vermogen van 380 pk en een koppel van 637 Nm, een 8-traps automatische transmissie, twee elektromotoren en een hoogspanningsaccupakket, dat tot 53 km volledig elektrisch bereik levert in stedelijke gebieden en 3,5 l / 100 km brandstofverbruik.

Jeep-merk Jeep ®

is gebouwd op meer dan 80 jaar legendarisch erfgoed en is het authentieke SUV-merk
dat legendarische offroad-capaciteiten, interieurverfijning, hightechfuncties en veelzijdigheid levert aan mensen die op zoek zijn naar buitengewone reizen. Het merk Jeep biedt een open uitnodiging om het leven ten volle te leven door een breed portfolio van voertuigen aan te bieden dat eigenaren een gevoel van veiligheid en zekerheid blijft bieden om elke reis met vertrouwen aan te kunnen. Jeep Wave, een loyaliteits- en klantenserviceprogramma voor premium eigenaren dat beschikbaar is voor de hele Jeep 4×4-line-up, zit vol met voordelen en exclusieve voordelen om Jeep-merkeigenaren de grootste zorg en toegewijde 24/7-ondersteuning te bieden. De offroad-capaciteiten van het legendarische Jeep-merk worden versterkt door een wereldwijd elektrificatie-initiatief dat 4xe transformeert in de nieuwe 4×4 in het nastreven van de visie van het merk om Zero Emission Freedom te bereiken en 4×4-mogelijkheden toe te voegen. Alle voertuigen van het merk Jeep zullen tegen 2025 een geëlektrificeerde variant aanbieden.

*Afbeeldingen geproduceerd en eigendom van FCA US LLC en geschoten in een geautoriseerd off-road gebied. Voertuigen die uitsluitend ter illustratie worden getoond