Ontdek de nieuwe Jeep Compass MY24

Jeep Compass MY24

De nieuwe Jeep Compass MY24 heeft als doel klanten een compleet assortiment aan te bieden dat is afgestemd op hun behoeften, en presenteert een gloednieuwe line-up die gestroomlijnder en efficiënter is. Het nieuwe model geeft voorrang aan elektrificatie om prestaties te combineren met milieuduurzaamheid. Met de 4xe plug-in hybride motor die de legendarische Jeep 4×4 capaciteiten biedt voor off-road avontuur en de e-hybride aandrijflijn die volledig elektrische aandrijving levert bij de start, bij lage snelheden, tijdens het cruisen en bij parkeermanoeuvres.

Geavanceerde technologie

De nieuwe Compass biedt meer dan 80 standaard en optionele veiligheidsvoorzieningen op alle uitvoeringen. Deze voorzieningen bestaan uit: Drowsy Driver Detection, Full-Speed Forward Collision Warning met Active Braking, Pedestrian/Cyclist Automatic Emergency Braking, Active Lane Management en Rear Cross Path detection. De volgende generatie technologieën die op de Compass worden aangeboden zijn onder andere een beschikbaar 10,25-inch frameloos full-color thin-film transistor (TFT) digitaal cluster – een van de grootste in het segment en een standaard 10,1-inch digitaal infotainment touchscreen, het nieuwe vijf keer snellere Uconnect 5 met standaard draadloos Apple CarPlay en Android Auto en een beschikbaar draadloos oplaadpad, beide standaard op alle modelversies.

Gestroomlijnd assortiment

Met het doel om klanten een complete reeks producten op maat van hun behoeften aan te bieden, presenteert de nieuwe Jeep Compass MY24 een gloednieuwe line-up, meer gestroomlijnd, en efficiënter , samengesteld uit vier trims: “Altitude”, “Summit”, “Overland” en de aanzienlijk verbeterde “Trailhawk”.

Drie pakketten

Er zijn drie pakketten beschikbaar om de nieuwe Jeep Compass MY24 aan te passen, elk met een specifieke missie. Het veiligheidspakket is ontworpen om stedelijke en offroad-avonturen te verbeteren en tegelijkertijd prioriteit te geven aan veiligheid en biedt onder meer dodehoekbewaking, 360°-camera, parkeerhulp, spiegels en instaplampen.
Het premiumpakket biedt het meeste comfort. Dit pakket omvat navigatie, handsfree elektrisch bedienbare achterklep, verkeersinformatie, draadloze oplader en het nieuwe Level 2 Autonomous Drive-systeem.
Het winterpakket is ontworpen om het koude seizoen op zijn best te ervaren en biedt verwarmde voorstoelen en stuurwiel, ruitenontdooier en vloermatten voor alle weersomstandigheden. Schuifdak met dubbele beglazing is een standalone optionele functie.
De beschikbare exterieurkleuropties zijn Colorado Red, Alpine White, Shade Blue, Solid Black, Graphite Grey en Sting Grey (alleen beschikbaar op Overland en Trailhawk), terwijl klanten voor de interieurhellingen kunnen kiezen tussen Black en Black en Steel Grey met Diesel Grey-stiksels (voor Altitude en Summit), Bronze-stiksels (voor Overland) en Ruby Red-stiksels (voor Trailhawk).

Legendarische off-road capaciteiten

Jeep heeft de 4×4 opnieuw uitgevonden met het 4xe-systeem. Zijn legendarische offroad-capaciteiten worden nu gecombineerd met het plug-in hybridesysteem en met het Selec-Terrain-systeem dat tot vier modi biedt voor optimale vierwielaandrijving in alle weersomstandigheden. Auto-, Snow-, Sand/Mud- en Sport-modi zijn standaard op alle 4xe-modellen, met een exclusieve rock-modus die alleen toegankelijk is op Trailhawk. Dit model verstevigt zijn positie in de voorhoede van de line-up, dankzij de standaard opname van het Jeep Active Drive Low 4×4-systeem met een toonaangevende 20:1-verhouding. Hij beschikt ook over ongelooflijk efficiënte functies, skidplates, agressieve offroad-banden, Jeep kenmerkende rode trekhaken achter, 30,4 graden oploophoek, 23,7 graden breakover angle en 33,3 graden vertrekhoek, evenals Hill-descent Control en de mogelijkheid om tot 483 mm water en tot 1.750 kg te trekken.

Jeep Compass MY24
Jeep Compass MY24
Jeep Compass MY24