Jeep Avenger: Freedom of Choice

Jeep Avenger Freedom of Choice

De nieuwe Jeep Avenger geeft je de vrijheid om te kiezen tussen elektrisch, hybride of benzine. Daarmee biedt de Avenger de ultieme Freedom of Choice. Profiteer nu van € 2.950 overheidssubsidie op de elektrische uitvoering.

Kenmerkende prestaties

Opvallen in de massa: dat is wat de nieuwe Jeep Avenger doet. Van zijn vastberaden karakter tot zijn avontuurlijke geest is deze SUV de ideale reisgenoot voor woon-werkverkeer en korte ontsnappingen in het weekend.

Functioneel design

Een gedurfd design met het onmiskenbare Jeep-DNA: je herkent het meteen in de nieuwe Avenger. Maar het draait niet alleen om het uiterlijk. Integendeel, zo helpt de 360 graden carrosseriebescherming namelijk krassen en deuken voorkomen, zodat hij er jarenlang goed uit blijft zien. 

Interieur

Het moderne, digitale interieur van de nieuwe Jeep® Avenger is de perfecte combinatie tussen  design en functionaliteit. Bovendien bieden de slimme en verrassende opbergmogelijkheden in het interieur én de grote kofferbakruimte optimaal gebruiksgemak.

Maak van iedere reis een avontuur. Geniet van het comfort van de warme, comfortabele stoelen, de kleuraccenten in het dashboard en de sfeerverlichting aan boord.

Exterieur: ontdek zijn bravoure

Avontuur betekent grenzen verleggen, ontdekken en kennis maken met onbekend terrein. De nieuwe Jeep® Avenger heeft een stoer voorkomen dankzij het gespierde ontwerp en de 360 graden carrosseriebescherming. Daarmee zijn de bumpers aan alle kanten zo ontworpen dat kwetsbare en dure onderdelen zoals de lichtunits extra goed beveiligd zijn tegen bijvoorbeeld parkeerschade..

Bovendien heeft de Avenger het onmiskenbare Jeep®-dna dankzij de kenmerkende zevenssleufsgrille, de full-LED koplampen en de gegoten skidplates.

Jeep Avenger Freedom of Choice