Nieuwe Jeep Avenger 4xe

nieuwe Jeep Avenger 4xe

Voor het eerst introduceert het merk Jeep® de innovatieve 4xe hybridetechnologie met de nieuwe Avenger 4xe. Door de vierwielaandrijving te integreren met de 48V Mild-hybrid-technologie, versterkt het merk Jeep de legendarische capaciteiten van de Avenger en biedt het geëlektrificeerde en naadloze prestaties op diverse terreinen. Een ambitieus voertuig waarin moderniteit en erfgoed tot uiting komen dankzij technologieën die superieure capaciteiten garanderen zonder afbreuk te doen aan de ecologische duurzaamheid. 

Nieuwe Jeep Avenger 4xe

Het merk Jeep, bekend om zijn erfenis van avontuur en innovatie, onthult met trots de nieuwste toevoeging aan zijn gewaardeerde line-up na het enorme succes van de volledig elektrische versie: de nieuwe Jeep® Avenger 4xe. Met een standvastige toewijding om grenzen te verleggen op het gebied van prestaties en elektrificatie, introduceert het merk Jeep de nieuwe Avenger 4xe, een bewijs van de ongeëvenaarde erfenis van het merk als wereldwijd SUV-merk.

Het hart van de nieuwe Avenger 4xe wordt gevormd door de innovatieve 4xe hybride technologie. Dit baanbrekende systeem biedt meer dan alleen minder uitstoot; Het zorgt voor een opwindende rijervaring in alle terreinomstandigheden.

Legendarische capaciteiten naar nieuwe hoogten

De 4xe-variant tilt de legendarische capaciteiten van Avenger naar nieuwe hoogten en krijgt een aanzienlijke upgrade met de integratie van het vierwielsysteem. Door gebruik te maken van de kracht van elektrificatie biedt de nieuwe Avenger 4xe ongeëvenaarde tractie en offroad-prestaties. Het voertuig koppelt een thermische motor van 136 pk (100 kW) aan twee elektromotoren van elk 21 kW, die beide assen kunnen bewegen en zorgen voor een beschikbaar koppel van 1900 Nm op de achterwielen. Dankzij de “power looping”-technologie garandeert de nieuwe Avenger 4xe tractie op alle wielen, ongeacht de laadstatus van de batterij, en levert hij een naadloze en zelfverzekerde rijervaring op de meest uitdagende diverse terreinen.

Keuzevrijheid

De Avenger-line-up is een bewijs van de toewijding van het merk om klanten keuzevrijheid te bieden, de toegang tot geëlektrificeerde voertuigen te vergemakkelijken en aan te moedigen en ervoor te zorgen dat elke reis tot in de perfectie is afgestemd. Met een breed scala aan aandrijflijnopties, twee transmissies (automatisch en handgeschakeld) en twee tracties met voorwielaandrijving en vierwielaandrijving, past de Avenger bij de behoeften en voorkeuren van elke bestuurder. Of u nu kiest voor de geavanceerde BEV-technologie, het geëlektrificeerde 48V Mild-hybridesysteem of de traditionele benzine, bestuurders kunnen hun Avenger afstemmen op hun waarden en rijvereisten.

De opwinding neemt toe, aangezien de bestellingen voor de Jeep Avenger 4xe tegen het einde van het jaar 2024 zullen worden geopend. Van stedelijke avonturiers tot offroad-enthousiastelingen, de Avenger 4xe belooft de grenzen van capaciteiten en duurzaamheid opnieuw te definiëren.

Jeep vestigingen