Jean-Éric Vergne krijgt gepersonaliseerde DS 7 E-tense 4×4 360

Jean-Éric Vergne

Jean-Éric Vergne, jonge vader en tweevoudig Formule E-kampioen, stapt over van de DS 4 E-TENSE 225 naar de DS 7 E-TENSE 4×4 360. Deze DS 7 E-TENSE 4×4 360 is gepersonaliseerd met de hulp van DS DESIGN STUDIO PARIS en DS Performance.

De personalisatie van het exterieur is het resultaat van het werk van de teams van het merk. Het team probeerde de richtlijnen van de bestuurder te volgen om hem uniek te maken, in een “zoektocht naar verfijnde harmonie”. Begonnen bij de DS DESIGN STUDIO PARIJS, werd het werk vervolgens uitgevoerd in de DS Performance-ateliers.

Tweekleurige afwerking

De tweekleurige afwerking was al te zien op de conceptauto’s DS AERO SPORT LOUNGE en DS E-TENSE PERFORMANCE. De tweekleurige afwerking combineert op subtiele wijze een nieuwe satijngrijze kleur met een zwart gelakt dat doorloopt van het dak tot de motorkap. Satijngrijs – met vleugjes metallic en mineraal – bedekt de hele voorkant en vervaagt vervolgens geleidelijk in stroken ten gunste van het reguliere lakgrijs dat wordt aangeboden aan DS 7 E-TENSE 4×4 360-klanten.

Totaaleffect

Het totaaleffect wordt versterkt door subtiele grafische accenten op de voorbumper. Deze doen denken aan de hightech DS LIGHT VEIL-signatuur, die het licht van de dagrijlichten door de carrosseriekleur laat schijnen. Deze licht contrasterende strips benadrukken de dynamiek van de voorkant van de DS 7 E-TENSE 4×4 360.