Ervaar de Italian Upgrade met de Fiat 600E

Italian Upgrade Fiat 600E

Met de nieuwe Fiat 600 heb je nu +100 redenen om de Italiaanse Dolce Vita te ontdekken en een geweldige rijervaring te beleven. Het beste van Italiaanse flair, stijl, comfort, innovatie en technologie, en dat in één auto. 

De echte kleuren van Italië

Italië is het land van levendige kleuren, vreugde en La Dolce Vita. Om al deze Italiaanse elementen te vieren, biedt de nieuwe 600 een ruime keuze aan carrosseriekleuren. Deze kleuren benadrukken de Italiaanse spirit van het leven.

Geavanceerde technologie

Ervaar hoe de nieuwe 600 je zintuigen streelt en kom erachter hoe Italiaans vakmanschap schoonheid, comfort, eenvoud en innovatie combineert: de essentie van Dolce Vita. 

Italian Upgrade Fiat 600E

Uitvoeringen

We begrijpen dat je graag iets te kiezen wilt hebben. Daarom zijn er twee uitvoeringen van de 600: de 600 (RED) en de 600 La Prima. 

600 (RED)

De 600 (RED) benadrukt het unieke partnerschap tussen Fiat en (RED). Elke aankoop van een nieuwe 600 (RED) draagt bij tot de bestrijding van gezondheids-noodtoestanden en meer bepaald pandemieën. De (RED) editie is beschikbaar in 3 kleuren: Red, White en Black. 

600 La Prima

In de nieuwe 600 La Prima ontdek je de ware betekenis van Dolce Vita. Dit topmodel wordt geleverd met maar liefst 100 exclusieve eigenschappen. Ervaar het beste van Fiat op het gebied van comfort, technologie en stijl. 

Italian Upgrade met de Fiat 600E

Met de Italian Upgrade op de 100% elektrische Fiat 600 rijd je nu de La Prima uitvoering met 50% korting op de meerprijs van deze uitrusting. Je tijdelijke voordeel bedraagt € 2.500.