Dé iconische SUV: Peugeot 3008 GT

De iconische SUV

Met de 3008 GT onthult Peugeot de sportieve dimensie van zijn gloednieuwe 3008-model. Deze nieuwe SUV van de toekomst is ook verkrijgbaar als Plug-in Hybrid en markeert de weg naar een nieuw tijdperk.

Design 

De grille en het Peugeot logo zijn uitgevoerd in dark chrome. De skidplate, sierstrips op de voorschermen, sierstrips op de dakrand en achterspoiler en achterbumper glanzen in het zwart. De Peugeot 3008 GT beschikt over 19″ lichtmetalen velgen ‘Washington’ in glanzend zwart. 

Geavanceerde technologie

Peugeot i-Cockpit®

Het compacte stuurwiel ligt comfortabel in de hand en geeft met zijn geïntegreerde bedieningstoetsen direct toegang tot de meest gebruikte infotainmentfuncties. De afgevlakte bovenzijde garandeert daarbij een goede afleesbaarheid van het configureerbare 12,3-inch dashboard-display. Onder het 10-inch infotainmentscherm centraal op het dashboard bevinden zich zeven stijlvolle verchroomde tuimelschakelaars voor eenvoudige bediening van de belangrijkste comfortfuncties.

Peugeot i-Cockpit

FOCAL® hifi-systeem

Dankzij zijn innovatieve technologie garandeert het FOCAL® hifi-systeem alle inzittenden van een exceptionele audio-ervaring aan boord. De plaatsing van de subwoofer onder de passagiersstoel zorgt ervoor dat er geen bagageruimte verloren gaat.

Rijassistentie

Met geavanceerde rijhulpsystemen als adaptieve cruise control met Stop&Go-functie, actieve dodehoekbewaking en nachtzicht met persoonsherkenning maakt de Peugeot 3008 semi-autonoom rijden mogelijk. 

De Peugeot 3008 GT belichaamt de evolutie van autorijden naar een nieuwe dimensie van stijl, prestaties en technologie. Met zijn opvallende design, sportieve prestaties en luxe interieur is deze auto een waar genot voor autoliefhebbers. Als je op zoek bent naar een voertuig dat niet alleen voldoet aan je rijbehoeften maar ook je passie voor autorijden aanwakkert, dan is de Peugeot 3008 GT de perfecte keuze. Stap in, start de motor en ervaar de weg op een geheel nieuwe manier met de Peugeot 3008 GT.