Geavanceerde hybride motortechnologie bij Jeep Renegade en Jeep Compass

geavanceerde hybride motortechnologie

De Jeep® Renegade en de Jeep Compass MY24, beide in hun nieuwste e-Hybrid-versie, staan centraal in Balocco tijdens de e-hybrid Media Drive en demonstreren hun geavanceerde hybride motortechnologie.

Jeep Renegade en Jeep Compass

Na de spannende ontdekkingsreis door Balocco met de Jeep® Avenger e-Hybrid, gaat de onderscheidende ervaring onverminderd door, nu gericht op het testen van andere krachtige e-Hybrid-voertuigen uit het assortiment van het merk Jeep. Dit markeert de tweede fase van de testritten, waarbij verschillende sterren in de schijnwerpers staan: de Jeep Renegade en de Jeep Compass MY24, beide aangedreven door de innovatieve hybride motortechnologie van het merk.

Balocco

Balocco, een klein Italiaans juweeltje, vormde opnieuw het toneel voor het vieren van duurzame technologische innovatie. Van 12 tot 20 maart organiseert de stad de mediaritten van Jeep’s e-Hybrid-line-up, waarbij de deuren van zowel het dorp als de voertuigen worden geopend voor geselecteerde Europese journalisten uit 14 landen. Aan de hand van speciaal ontworpen routes zullen journalisten de unieke kenmerken van de twee e-hybride voertuigen en hun concrete prestaties ontdekken, waardoor een 100% hybride ervaring wordt getest.

geavanceerde hybride motortechnologie

e-Hybrid-aandrijflijn

De e-Hybrid-aandrijflijn beheert het aandrijfsysteem naadloos door automatisch te schakelen tussen volledig elektrische, hybride en verbrandingsmotoren op basis van factoren zoals de laadstatus van de 48V-accu, vloeistofgekoeld en met een capaciteit van 17,5 Ah, real-time rijomstandigheden en andere bewaakte parameters. Dit intelligente systeem zorgt voor uitzonderlijke prestaties in verschillende rijscenario’s. Of het nu gaat om de soepele en stille volledig elektrische aandrijving tijdens de lancering, de efficiënte hybride modus om te cruisen of de krachtige verbrandingsmotor om te accelereren, deze voertuigen passen zich moeiteloos aan de eisen van de weg aan.

Renegade MY24

Renegade MY24 introduceert een grote stap voorwaarts op het gebied van technologie, met de introductie van het nieuwe 10,1-inch infotainmentsysteem met een verwerkingskracht die vijf keer sneller is dan de vorige generatie, het nieuwe TFT 10,25-inch digitale cluster en een nieuw en bijgewerkt stuurwiel, de nieuwe achteruitrijcamera met hoge resolutie en de connectiviteit Apple Carplay en Android Auto nu draadloos. Al deze functies zijn nu standaard op het hele gamma, te beginnen met de instapuitvoering, Renegade, die het aanbod vervolledigt met 16″ lichtmetalen velgen, stoffen stoelen en mistlampen, en verder gaat naar de Altitude trim die indrukwekkende functies biedt, waaronder verbluffende Full LED-koplampen en -achterlichten, samen met LED-mistlampen voor die zorgen voor een duidelijke verlichting van het pad dat voor u ligt, aangevuld met automatische airconditioning voor interieurcomfort.

10e verjaardag Jeep Renegade

Jeep Compass MY24

Voor de Jeep Compass beschikt het uitrustingsniveau Altitude over uitstekende exterieur- en interieurelementen, waaronder volledige LED-reflectoren met een kenmerkend ontwerp, verchroomde DLO, 18-inch lichtmetalen velgen en stoffen / vinyl stoelen, terwijl de Summit is voorzien van 19-inch diamant lichtmetalen velgen en een tweekleurig zwart dak.

De nieuwe Compass MY24 is al verkrijgbaar bij de Jeep-dealers, terwijl de nieuwe Renegade MY24 in april zijn debuut zal maken.