Ford verhoogt productie en verlaagt prijzen Mustang Mach-E

  • Ford verdubbelt productie in 2023 ten opzichte van 2022
  • Nieuwe vanafprijs € 53.900
  • 98 kWh Premium Extended Range RWD met 610 km actieradius nu al vanaf € 59.400
  • Tot 1.500kg trekgewicht en nieuwe functies in SYNC4 infotainment systeem

Ford heeft goed nieuws voor elektrisch rijdend Nederland. Om de Mustang Mach-E voor een nog breder publiek bereikbaar te maken, verdubbelt het merk de productie van de elektrische Ford en wijzigt het de prijzen van alle uitvoeringen.

Het nieuwste modeljaar brengt nóg meer goed nieuws met zich mee. Zo hebben nu ook de Extended Range-varianten een hoog trekgewicht van 1.500 kg (m.u.v. de GT) en heeft Ford de gebruikerservaring van SYNC 4 verder verbeterd. De updates omvatten onder meer een vernieuwd Quick Acces-menu en een opnieuw ontworpen menubalk bovenaan het scherm voor een snellere toegang tot profielen of functies zoals Apple Carplay en Android Auto. Het systeem geeft voortaan ook meer informatie over het opladen en de laadstatus, en heeft een compleet nieuwe interface voor de bediening van de klimaatregeling en stoelverwarming.

Complete Mustang Mach-E nu vanaf € 53.9001

De basisversie van de volledig elektrische Ford heeft nu een vanafprijs van € 53.900. Met z’n 75kWh grote accu kan hij tot 440 kilometer3 rijden op een volle lading. De meest bereikbare Mustang Mach-E is standaard zeer rijk uitgerust. Opvallende zaken zijn het Active Park Assist waarmee de auto volledig automatisch kan worden ingeparkeerd, Adaptive Cruise Control met Lane Centring Assist en Stop&Go, een elektrisch verwarmbare voorruit, stoelen en stuurwiel en het SYNC 4 infotainment systeem.

Voor deze Mustang Mach-E geldt een fiscale bijtelling vanaf € 299 per maand2, gebaseerd op een fiscale waarde van € 52.4004.

98 kWh Premium Extended Range RWD bereikbaarder dan ooit

Bij het aanpassen van de prijzen heeft Ford zich met name gericht op de achterwiel aangedreven Mustang Mach-E Premium 98kWh Extended Range. Deze uitvoering met extra grote accu imponeert niet alleen met een bereik tot 610 km2, maar ook met zijn 19 inch lichtmetalen wielen en de hoogglans zwart gespoten carrosseriedelen. Eveneens standaard zijn de rode remklauwen en buitenspiegels met Mustang Pony trottoirprojectie. Bovenop de standaarduitrusting van de basisversie krijgt de Premium een groot aantal extra’s mee waaronder 8-weg elektrisch verstelbare voorstoelen, Adaptive Front Lighting, Multi Color Ambient Lighting en een 560 watt sterk Bang & Olufsen audiosysteem met 10 speakers inclusief een soundbar in het dashboard.

De Mustang Mach-E Premium 98 kWh Extended Range RWD is nu leverbaar vanaf € 59.4001 en heeft een fiscale waarde van € 57.9004.

Door de extra aantrekkelijke prijsstelling is deze bij leaserijders gewilde uitvoering nu al te rijden met een fiscale bijtelling vanaf € 337 per maand2, slechts 38 euro2 meer dan voor de basisuitvoering.

Nu te configureren en bestellen

De nieuwe prijzen van alle uitvoeringen van de Mustang Mach-E gaan per direct in. De vanafprijzen zijn:

Meer informatie over de Mustang Mach-E is te vinden op de website. De elektrische Ford met Mustang-genen is hier te configureren.