Nieuwe Ford Transit Custom MS-RT

Ford Pro heeft de exclusieve, nieuwe MS-RT-variant van de Transit Custom ontworpen en ontwikkeld in nauwe samenwerking met de specialisten van MS-RT – een tak van Fords rallypartner M-Sport. De Transit Custom MS-RT biedt een unieke combinatie van opvallende, op de autosport geïnspireerde looks, een verbeterd rijgedrag en een uitstekende laadcapaciteit.

Sterkste Transit Custom-productieversie ooit

De Ford Transit Custom MS-RT is afgeleid van de nieuwste generatie van de Transit Custom en combineert een brute, visuele aantrekkingskracht met technische upgrades. De elektrisch aangedreven E-Transit Custom MS-RT is leverbaar met een elektromotor met een vermogen van 210 kW (286 pk), waarmee het de sterkste Transit Custom-productieversie ooit is.

Bedrijfsoplossingen

De volledig verbonden bedrijfswagens vormen de top van het Ford Pro-modellengamma en zijn ook geïntegreerd in het Ford Pro-platform van software en verbonden diensten, waaronder een totaaloplossing voor opladen van elektrische modellen, beheerstools van Ford Pro Telematics en de Ford Pass Pro en FORDLiive connected uptime. Samen helpen deze oplossingen kleine bedrijven de gebruikskosten te verlagen, hun uptime te maximaliseren en de productiviteit van hun auto’s te optimaliseren.

Ford Transit Custom MS-RT

De Ford Transit Custom MS-RT heeft een op de autosport geïnspireerd uiterlijk, een exclusieve interieuruitrusting en biedt de aandrijflijnopties diesel, plug-in hybride (benzine) en volledig elektrisch. De nieuwste Transit Custom MS-RT is ontwikkeld voor hogere productiviteit en meer laadvermogen. De bestelwagen heeft laadruimte tot 6,8 kuub, een netto laadvermogen tot 1.124 kg en rijdt nu nog prettiger.

De Ford Transit Custom MS-RT is voorzien van een geheel nieuwe, aerodynamische voorbumper met geïntegreerde spoiler, sportieve dorpels die de bestelwagen optisch verlagen en een eveneens geheel nieuwe, sportief vormgegeven achterbumper met geïntegreerde diffuser. De Transit Custom MS-RT is verder uitgerust met een op de autosport geïnspireerde achterspoiler. Die is met geavanceerde computersimulaties ontwikkeld om de luchtgeleiding te optimaliseren en is er voor bestelwagens met achterdeuren ook in een gedeelde variant. De elektrische versies zijn voorzien van een extra LED-lichtstrip over de volle breedte tussen de koplampen.

Nieuwe generatie MS-RT

De Transit Custom MS-RT wordt aangeboden via de Transit Centers in Nederland. De auto’s worden afgebouwd en afgewerkt in een speciale nieuwe fabriek op het terrein van Ford in Dagenham, Groot-Brittannië.

Prijzen beginnen bij € 46.320 voor de Custom MS-RT dieselversie met 150 pk. De E-Transit Custom MS-RT is te bestellen vanaf € 60.720.