Ford Mustang Mach-E: meer bereik en sneller laden

Ford Mustang Mach-E

Tot 30 km verder rijden op een volle accu en forse hogere snellaadcapaciteit voor meest verkochte uitvoeringen van elektrische Ford Mustang Mach-E.

Interessante updates

De Ford Mustang Mach-E zoeft zijn nieuwe modeljaar in met een aantal interessante updates. Het belangrijkste nieuws is van toepassing op de meest verkochte uitvoering in de line-up, de Standard Range RWD. Deze krijgt (overigens net als de AWD versie) vanaf het nieuwe modeljaar niet alleen een groter bereik (RWD+30km en AWD+28 km), maar bieden nu net als de Mach-E Extended Range ook een maximale snellaadcapaciteit van maximaal 150 kW. Voorheen was dit 115 kW.

Langer laden met een hoger vermogen

Er kan voortaan ook langer met een hoger vermogen worden geladen, waardoor DC-snelladen van 10 – 80 % niet langer 39 minuten, maar 33 minuten duurt. Na 10 minuten snelladen kan met de vernieuwde technologie tot 124 km (RWD) of 113 km (AWD) worden bijgeladen. Voorheen was dit respectievelijk 91 of 85 km.

Batterijverwarming

Ook de batterijverwarming is aangepast met als resultaat een hogere effiency en een effectievere voorverwarming bij snelladen. Hierdoor kan de Mustang Mach-E zijn batterij ook bij lagere temperaturen sneller opladen.

Nóg meer updates

Het nieuwste modeljaar brengt nóg meer updates met zich mee. De Mustang Mach-E staat voortaan niet meer standaard op 18-inch, maar 19-inch lichtmetalen velgen. Deze worden standaard voorzien van Aero Covers voor een lagere luchtweerstand. Ook het onderstel van de volledig elektrische Mustang is in detail aangepast om de rijkwaliteit op een nóg hoger niveau te brengen.

Mustang Mach-E rijden bereikbaarder dan ooit

Opvallende standaard aanwezige features zijn het Active Park Assist waarmee de auto volledig automatisch kan worden ingeparkeerd, Adaptive Cruise Control met Lane Centring Assist en Stop&Go, een elektrisch verwarmbaar stuurwiel en SYNC 4 met navigatie.