FIAT ondersteunt voor het tweede jaar op rij de World Meeting on Human Fraternity

World Meeting on Human Fraternity

FIAT kondigt met trots zijn voortdurende steun aan voor de World Meeting on Human Fraternity (WMHF) voor het tweede achtereenvolgende jaar. Georganiseerd door de Vaticaanse Stichting “Fratelli Tutti” onder het thema #BeHuman, in Rome op 10 en 11 mei, heeft deze bijeenkomst tot doel de dialoog en samenwerking tussen mondiale beroemdheden uit verschillende vakgebieden te bevorderen om dringende maatschappelijke uitdagingen aan te pakken.

Duurzame mobiliteit

Centraal in de betrokkenheid van FIAT bij dit evenement staat de toewijding aan milieubeheer en duurzame praktijken. Als onderdeel van zijn inzet zal de FIAT-vloot van geëlektrificeerde voertuigen, bestaande uit de Fiat 600, inclusief het debuut van de Hybride, zorgen voor efficiënte en milieuvriendelijke mobiliteit voor de aanwezigen. Deze showcase van FIAT’s geavanceerde geëlektrificeerde technologie onderstreept de proactieve aanpak van het merk om een duurzamere mobiliteit te bevorderen.

Duurzaamheid en ondernemen: goed zijn loont

Tijdens de WMHF zullen vooraanstaande persoonlijkheden van over de hele wereld samenkomen om wegen naar menselijke broederschap en collectief welzijn te verkennen door middel van een reeks dynamische discussies over 12 thematische tafels. Met name een van de cruciale discussies tijdens de bijeenkomst, gericht op duurzaamheid, zal worden bijgewoond door de CEO van FIAT, Olivier François, wat de toewijding van het merk aan duurzame inzet en initiatieven weerspiegelt. Onder het thema “Sostenibilità e Impresa: essere buoni conviene“/”Duurzaamheid en ondernemen: goed zijn loont” zal deze sessie de rol van broederschap als katalysator voor duurzame praktijken in het bedrijfsleven onderzoeken. Het zal pleiten voor een herstel van het algemeen welzijn, sociale cohesie en gezamenlijke actie om de kwaliteit van leven opnieuw te definiëren – een grote uitdaging voor moderne ondernemingen.

World Meeting on Human Fraternity

FIAT is vereerd om bij te dragen aan de World Meeting on Human Fraternity, waarmee het zijn toewijding aan het stimuleren van positieve verandering en het bevorderen van de gedeelde waarden van duurzaamheid op wereldschaal opnieuw bevestigt.