De nieuwe Fiat E-Doblò en Fiat E-Ulysse

De nieuwe Fiat E-Doblò

De nieuwe Fiat E-Doblò en E-Ulysse hebben qua techniek en design een totale make-over gekregen. De nieuwste generatie FIAT-people movers profiteert nu van nieuwe en efficiënte elektrische aandrijflijnen met een aanzienlijke toename van de actieradius. Ook beschikken zij over een nieuw gebruiksvriendelijk en intuïtiever infotainmentsysteem, ADAS van de volgende generatie en een nieuw ontwerp. De bestellingen zullen eind januari officieel worden geopend. Eerst in Italië en Oostenrijk, gevolgd door de belangrijkste Europese markten.

De nieuwe Fiat E-Doblò

De nieuwe E-Doblò combineert het beste op het gebied van comfort, technologie en een vleugje stijl om klanten te helpen een extra vleugje gemak en welzijn aan hun dagelijks leven toe te voegen. Het is een ‘all-in’-versie die het rijden in de stad eenvoudiger maakt. Minder stressvol en veel veiliger. Veelzijdig, ruim, flexibel en geschikt voor ieders behoeften. De nieuwe E-Doblò is compromisloos, modern en handig.

Om de capaciteit nog verder te maximaliseren, is de E-Doblò uitgerust met de Magic TOP, een multifunctionele ruimte waar klanten hun spullen kunnen opbergen. Deze omvat twee dakkoffers met een inhoud van maximaal 18 liter en 60 liter (in de achterste dakkoffer) en een transparant drijvend dak met sfeerlicht met een inhoud van maar liefst 16 liter. ​De nieuwe E-Doblò wordt ook geleverd met het Magic Window. Dit is een handige functie waarmee klanten gemakkelijk en snel spullen achterin het voertuig kunnen laden of verwijderen, zonder dat ze het hele compartiment hoeven te openen.

de nieuwe Fiat E-Doblò

De nieuwe Fiat E-Ulysse

De Fiat E-Ulysse is de volledig elektrische ‘people mover’ die de terugkeer van het merk naar het multifunctionele voertuigsegment in Europa markeerde. De verbeterde elektrische actieradius in combinatie met de modulariteit van het interieur maken hem tot het ideale voertuig voor transportdiensten voor hotels, taxi’s en VIP-transfers, omdat hij voldoet aan alle behoeften voor zowel stads- als buitenstedelijke ritten. Hij onderscheidt zich ook door zijn ongeëvenaarde compactheid, die volledige bewegingsvrijheid garandeert. De nieuwe BEV-versie is uitgerust met nieuwe en efficiëntere aandrijflijnen om de beste prestaties en elektrische actieradius te garanderen. Er zijn twee batterijcapaciteiten beschikbaar om afhankelijk van het gebruik de beste oplossing te bieden: 50 kWh, met een actieradius tot 224 km, en 75 kWh kWh, wat een verbeterde elektrische actieradius biedt tot 350 km in de WLTP-cyclus.