Eerste beelden nieuwe Peugeot E-5008

eerste beelden nieuwe Peugeot E-5008

De nieuwe Peugeot E-5008: een klasse hoger dan een grote elektrische SUV en verbeterd voor een royale leefruimte met 7 zitplaatsen (gemakkelijke toegang tot een comfortabele derde rij). 

Beelden nieuwe Peugeot E-5008

Vandaag is een korte teaservideo vrijgegeven waarin het interieur van de nieuwe PEUGEOT E-5008 wordt getoond. Onze nieuwste klasse grote elektrische SUV geeft een sneek peak van wat ons binnenkort te wachten staat.

Nieuwe Peugeot i-Cockpit

De nieuwe PEUGEOT E-5008 is uitgerust met de nieuwe PEUGEOT Panoramic i-Cockpit® die rijplezier naar een hoger niveau tilt. Een zwevend en gebogen 21” HD panoramisch scherm dat het head-up display combineert met het centrale touchscreen. Het ‘zwevende’ effect wordt benadrukt door de LED-sfeerverlichting, waarvan de bron zich onder het scherm bevindt. Dit panoramische scherm is gepositioneerd voor een optimale ergonomie en is licht gebogen naar de bestuurder toe, terwijl het perfect toegankelijk blijft voor de passagier.

Interieur en exterieur

De nieuwe E-5008 heeft ook een verfijnd woonkamerachtig interieur, met 7 zitplaatsen en gemakkelijke toegang tot een comfortabele derde rij.

Alle details over het interieur en exterieur van de nieuwe E-5008 worden in maart onthuld.

bekijk de teaservideo