DS 3 Esprit de Voyage

DS 3 Esprit de Voyage

In navolging van de DS 4, DS 7 en DS 9 introduceert DS Automobiles nu ook een exclusieve ESPRIT DE VOYAGE-uitvoering van de DS 3. Met deze exclusieve modellen demonstreert het merk de ‘Franse kunst van het reizen’. Unieke verfijning, geïnspireerd op Franse mode en kunst, staat daarbij centraal. De DS 3 E-TENSE ESPRIT DE VOYAGE is vanaf 2 oktober te bestellen.

Luxueus interieur

De stoelen van de DS 3 ESPRIT DE VOYAGE zijn afgewerkt in twee hoogwaardige materialen: “Luxembourg”  stof gecombineerd met Pebble Grey-kleurig nappaleder. Basalt Black generfd lederen stoelbekleding is optioneel verkrijgbaar. De vloermatten hebben een Pebble Grey-kleurige bies, geheel passend bij het interieur. Aanvullend zijn de portier- en hemelbekleding in Pebble Grey uitgevoerd, resulterend in een bijzonder licht en sfeervol interieur.

Gebaseerd op RIVOLI

De DS 3 ESPRIT DE VOYAGE is gebaseerd op de RIVOLI-uitvoering. De zeer rijke uitrusting omvat onder meer keyless entry en start, het DS IRIS SYSTEM infotainmentsysteem met connected 3D-navigatie, verwarmbare voorstoelen, een middenarmsteun voorin, een frameloze automatisch dimmende binnenspiegel en zonnekleppen met verlichte LED-binnenspiegels. De uitvoering heeft verder nog sfeerverlichting bij de voetenruimte, privacy glass achter en LED-achterlichten.

Sfeervolle kleuren

Er zijn negen kleurencombinaties beschikbaar voor het exterieur. Van mono-tinten als Platinum Grey, Perla Nera Black en Polar White, tot en met aansprekende twotone-opties zoals Platinum Grey, Polar White, Crystal Pearl, Artense Grey, Lacquered Grey of Diva Red in combinatie met een Perla Nera Black dakkleur.

Krachtige elektrische aandrijflijn

De ESPRIT DE VOYAGE wordt in Nederland geleverd met de 100% elektrische E-TENSE-aandrijflijn, bestaande uit een 115 kW (156 pk) sterke elektromotor en een 54 kWh lithium-ion batterij, goed voor een WLTP-range tot wel 402 kilometer.

ESPRIT DE VOYAGE  is de eerste speciale ‘Collection’ van DS Automobiles. In de toekomst volgen er meerdere collecties.

DS 3 Esprit de Voyage