Debuut Alfa Romeo Milano: 10 april 2024

debuut Alfa Romeo Milano

Op het testterrein van Balocco komt de nieuwe Alfa Romeo Milano tot leven. Hier intensiveert het Italiaanse team van Alfa Romeo-ingenieurs de laatste fasen van de ontwikkeling van de nieuwe Alfa Romeo Milano. Inmiddels is een datum vastgesteld voor de wereldpremière van de Alfa Romeo Milano: 10 april 2024.

Ontwikkeling Milano

De ontwikkeling van de Milano is de laatste fase van validatie ingegaan onder de deskundige leiding van hetzelfde team van ingenieurs die unieke projecten hebben gecreëerd zoals de 4C, 8C, Giulia & Stelvio Quadrifoglio, Giulia GTA en de huidige voortdurende ontwikkeling van de 33 Stradale . Het waren precies dezelfde mensen die beslisten over de projectvereisten. De doelstellingen zijn hierbij hetzelfde zoals ze altijd zijn: de beste wegligging en de beste rijdynamiek in zijn klasse. Dit gebaseerd op een directe en uiterst nauwkeurige stuurgeometrie, om snel bochtenwerk met een hoog gripniveau te garanderen.

Domenico Bagnasco

Onder leiding van expert Domenico Bagnasco, verantwoordelijk voor het valideren van de dynamische essentie van het voertuig, wordt de Milano afgestemd op uitmuntende doelstellingen, zoals altijd voor elke Alfa Romeo. De carrière van Domenico Bagnasco omvat de ontwikkeling van verschillende sportwagens van Alfa Romeo die onderdeel zijn geworden van het collectieve onbewuste, als manifest van het rijplezier en de sportiviteit van het merk: de gedenkwaardige 8C, de brute 4C, de legendarische Giulia GTA en nog veel meer.

Technologische ontwikkeling Milano

De technische ontwikkeling van de Milano wordt geleid door Luigi Domenichelli, een deskundige Italiaanse ingenieur die belast is met het integreren en valideren van alle voertuigsubsystemen op het gebied van prestaties, duurzaamheid en comfort. De ambitieuze ontwerpdoelstellingen zijn gericht op het garanderen van zowel het onderscheidende weggedrag van Alfa Romeo als de toonaangevende ergonomie in zijn klasse, gebaseerd op een uitstekende en geavanceerde mens-machine-interface.

Blijf op de hoogte van de laatste updates over de Alfa Romeo Milano.